Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mark spencer e bültene üye olduğunuz için 500 puan yükledni kasımın sonuna kadar kullanabilirsiniz diye mesaj geldii... sizede geldimi

Twitter YARIŞMAMIZA katılın, Trendyol Home'dan evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak muhteşem bir hediye paketinin sahibi olma şansını yakalayın!

09 Kasım Cuma 23:59'a kadar #evimiseviyorumcunku etiketiyle en yaratıcı tweeti @Trendyol'a atan bir kişi nevresim takımından yatak örtüsüne, yastıktan battaniyeye evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak muhteşem bir hediye paketi kazanacak!

En yaratıcı tweetini atmak için hemen tıkla: Trendyol (Trendyol) Twitter'da

kızlar maggi lezzet kartlarına giremiyorum girebilen var mı :26:
dünde oturdum sırf tarif ekleyim diye iki bebeynen bi ton çeşit çeşit yemek yaptıydım elimde patladı giremiyorum sayfaya iyi mi

maggi güncelleme yapıyormuş en kısa zamanda yeniden aktif olacak yazmışlar inşallah önceki puanlarımız silinmez çek kazanmak istiyordum başladığından beri paylaşıyorum hiç aksatmamıştım

SNICKERS® Türkiye ‏@SnickersTR
Doymak istiyor musun? Bugün soracağım soruya doğru yanıt veren ilk 10 kişiden biri ol, 6’lı Snickers®'ı kap!

kızlarr şu avona hergün yazmaktan bıktım ama yok cevap vermiyolar. rekordan kazandığım hediye hala yok ortalarda. yengemde kazandı onunda yok.

rekor uygulamasından kazanıpta hediyesi hala gelmeyen varmı?

bu arada omo da gelmedi hala bana

https://www.facebook.com/FormulaByPervinBulgak?ref=stream

Harika ödüller kazanabileceğiniz bir yarışmaya hazır mısınız? Evet diyorsanız saat tam 15:30'da sayfamızda yapılacak olan yarışmayı kaçırmayın! Gözünüz bizde olsun!

10 dan fazla beklediğim kargo var gözüm yollarda her zil çalışta koşturuyorum kargo geldi diye gele gele şarap dergisi geliyo
bu dolucadan dergisi gelmemesi için ne yapmamız gerekiyor kızlar bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…