10 dan fazla beklediğim kargo var gözüm yollarda her zil çalışta koşturuyorum kargo geldi diye gele gele şarap dergisi geliyo
bu dolucadan dergisi gelmemesi için ne yapmamız gerekiyor kızlar bilen var mı
Ahmet Beye yardım et! Sen de Göndereyim ama nasıl?a katıl, Aras Kargodan Sony Mp3 Çalar kazan!
https://www.facebook.com/araskargo/app_387863214627405
hangi kampanyasından kazanmıştın canım o günlük bol keseden dağıttığı kampanya mı
Sürpriz yarışmamız devam ediyor !
Yeşil Kundura Ayakkabı Satış Sitesi - Erkek Ayakkabı, Kadın Ayakkabı, Çocuk Ayakkabı sitemizde yer alan görseldeki bu şık ayakkabıları sitemiz üzerinden yorumlayan bir kişi bu şık ayakkabının sahibi olacaktır.
Yarışmamız 09 Kasım Cuma günü saat 15:00 de sonuçlanacak ve aynı gün açıklanacaktır.
Kazanan kişi, yorumlayan kullanıcılar arasından random.org'ta yapılacak çekiliş ile belirlenecektir.
Bu postun altına yazılacak yorumlar kabul edilmeyecektir! Herkes yalnızca 1 kere katılabilir.
İyi şanslar dileriz
Yeşil Kundura | Facebook
buna hangi cevabı verdiniz kızlar :26:
kızlarr şu avona hergün yazmaktan bıktım ama yok cevap vermiyolar. rekordan kazandığım hediye hala yok ortalarda. yengemde kazandı onunda yok.
rekor uygulamasından kazanıpta hediyesi hala gelmeyen varmı?
bu arada omo da gelmedi hala bana
benımde ekim omolarım gelmedi.
benımde ekim omolarım gelmedi.
dun aksam yaptıysan aralık bası gıbı gelır.benım ekımler gec kaldı ama teyzemınkı geldı kullanmaya basladı bıle:18:amanıııınn omolar o kadar geç mi geliyomuş yaaa..ben de eşime hava yaptım bu ay deterjanlar benden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?