Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ELFE'den şık bir elbise kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! ELFE butiğimizde toplamda kaç adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 25. kişi görseldeki elbiseyi kazanıyor! İyi şanslar :)

AKER EŞARP | Facebook
İkiçay
BU Gün Yine Çarşamba...
Her Çarşamba günü saat 22:00 da web sitemiz İkiçay - Kurumsal web sitesi adresindeki bannerlarımızdan 1 tanesini değiştiriyoruz, bu akşamki konumuz bir DOĞA OLAYI, tahmin eden ilk yarışmacımıza 1 adet 500gr Kuzey Yıldızı hediye edeceğiz.
Yarışmamız saat 22:00 da sona erecektir.

Sevgili Anneler! Yarın perşembe! "Haftanın Soruları" yarışmamıza kimler katılıyor?
Yarışmamız sabah 09:00 da başlayıp, akşam 20:00'ye kadar sürüyor.
Bu haftanın ödülü resimde görmüş olduğunuz Şimdi Parti Zamanı doğumgünü kutlama seti
Sorularımızı doğru olarak yanıtlayan 50., 100., 150., 200. ve 250. annemiz kazanacak.
https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu/app_229468217135279

hanımlar şu moneyclub mutluluk makinası ürünlernde neler var uygun fiyta mı glyor ve bugn alablyo muyuz?

ben bugün kestane aldım 10 tl'den 5 tl'ye geldi bir de eşimin kartında doğuş çay ürünlerinde indiirm vardı 7.95 tl'ye indirimdeyken 4 tl'ye 100lü poşet çay aldım 11'inde bitecek

sislioptik ‏@sislioptik

Bu tweeti retweet edip, Şişli Optik twitter sayfasını takip et, Burberrys gözlüğü kazanacak 3 kişiden biri olma şansını yakala !

çilekeş anamın feysi kapanmadan son kez kazandığı vaselineler geldi az önce
firenç öce bilem varsepetini çok beğendim

çilekeş anamın feysi kapanmadan son kez kazandığı vaselineler geldi az önce
firenç öce bilem varsepetini çok beğendim

sen böyle gözümüze soka soka resim eklersen gözede gelir nazarada gelir
maşallah ne güzelmiş incinaz teyzem mi kullancak bunları yoksa sen zulaya attınmı annenden habersiz
benim eve annemin adına kargo gelirce babam hemen annene söylicem seni onun adına geldi sen ona vermiyon diye beni tehdit ediyo

kızlar hesabım kapanmış arkadaşlarımın hepside kampanyacı resimlerinden tanıyamıyorum napıcam şimdi

açıldı kız anamın yeni açtığım feysi,bi tanıdığım uğraştı açılmış...nazar kalktı zaaar

paylaşırım anamla noolcek..hepsi onun olsun..
adresi kopi pest yapmıştım ,onun profilindede benim adresimi kullandım, zor gelmişti adres yazmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…