Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tebrikler maşallah 2 defamıben ne zamandır katılıyorum 1 defa bile çıkmadı ne şanssızım

benhepsi yaptım ama yanlışmı oldu acaba????

Allah sana dadlugacının anasının bahtından versin
kadın spa bile kazandı
benimde çok ihtiyacım var üst üste iki çocuk emzirmekten sırtım omuzlarım bi ağrıyo ki bide ben kazansam keşke

Allah sana dadlugacının anasının bahtından versin
kadın spa bile kazandı
benimde çok ihtiyacım var üst üste iki çocuk emzirmekten sırtım omuzlarım bi ağrıyo ki bide ben kazansam keşke

amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin

Lidyana.com

Koşulları yerine getirip soruya doğru cevap verenler arasından çekilişle belirlenecek 3 kişi Lidyana.com'dan d'Arc marka Sallantılı Halka Küpe kazanacak. Herkese bol şans dileriz :) https://www.facebook.com/lidyanacom/app_229426777115473
Koşulları, uygulamaya tıkladığınızda sorunun altında görebilirsiniz. Koşulları yerine getirmeyen katılımcılar doğru cevap vermiş olsalar bile çekilişe dahil edilmeyeceklerdir.

kızlar az önce çikolata sepetinden siparişlerim geldi ve arkadaşın daha önce yazdığı gibi son kullanma tarihi 2008 de bitmiş hemen mesaj yazıp verdim veriştirdim bakalım ne cevap verecekler sizde geldiğinde hemen tarihlerine bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…