Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tarihi geçmemiş olsa böyle bol keseden dağıtırlar mıydı hiç

RT yap kazan. 5 kişi ünlü aktör Ediz Hun'un kitabı 'Yaşat Ki Yaşasın'ı kazanacak. İmza gününde kendi elinden. 24 Kasım TUYAP @BKY1999 Standı
https://twitter.com/rasitagzikara
burdan kitap kazanmışım bu yeni çekiliş ben katılmıyorum tuyapa gidemem çünkü

Yedigün
Yedigün reklam yüzü Murat Boz’un Avrupa listelerine giren ilk şarkısı hangisidir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine e-mail atan 12 kişi çekilişle Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti veya Burger Kıng'ten çift kişilik menü kazanıyor! Kazananlar saat 17.00’da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:) Gözünüz Yedigün'de olsun!

canım teşekkürler... buradan bir arkadaş etiketlemiş beni sağolsun,
kızaaaam gördüğün yerde haber vir, korkma nazar edeğiyo ama, birileri habar etse iyi oluuur

bu köri şeysini hiç sevemedim tavuk yemeklerine konuyormuş,marketten almıştım bi heves..
öylece durdu, attım sonra..belki başka baharatları daha ağırlıkta kullanıp karıştırınca tüketebilirsin veya hedaye et hayrına emmine bacuna komşuna..

slm kızlar bugun pek giremiyorum hemen bakayım dedim işim var.hepimize güzel bir hafta olsun ins.hbr vermek istedim.cilling bang den aradılar resim yollamamı istediler.:18: güneş sigrtanın cvbını bilen varmı?

gelirsen karşılaşırız belki aslıcımm :)
eşime sordum gideriz dedi...özel gösterim ilk gösteriyi izlemek diye biliyorum ama baktım film aynı gün içinde saat 15 de falanda var..neyse artık gidelim bakalım...19 15 deymiş..mailine bak.maile cevap vermen gerekiyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…