Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya çok sevinirim:))
ama eşimi aradım söyledim, bakalım erken çıkabilirsem gideriz dedi, yarın 18e kadar bana söylemen lazım dedim, tamam dedi..
inşallah izin alabilir:)))

kutusu öyleymiş sadece, kendi üretim çikolataları olduğu için direk kutuya koyup yollamışlar. ben açtım çikolataya baktım taze gibi duruyo. mantıken 5 sene durmuş çikolata öyle olmaz. ama garip geldi böyle bi hizmet...

[h=5]Lezita
[/h][h=5]‎"Bul Yumurtayı Al Lezita'yı" ikinci hafta kazananları belli oldu! Kazananları tebrik ederiz. Yarışmamıza katılın, kazanma şansını yakalayın!
[/h]

Kérastase Türkiye den makyaj çantası kaznamışım kızlar mail gelmiş mail kutunuzu kontrol edin

Hürriyet Aile

Hürriyet Aile online sponsorluğundaki İstanbul Baby Show Yarışmaları kazandırıyor!
İstanbul Baby Show, Facebook sayfasındaki yarışmada "İBS'in Hamilesi"ni seçiyor!
15 Kasım – 14 Aralık tarihleri arasında, en fazla 50 kelime ile neden “İBS’in Hamilesi” sizsiniz anlatın, Şengül Pallı’dan profesyonel fotoğraf çekimi kazanın!
Ayrıntılı bilgi için İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı adresini tıklayın!

Son düzenleme:
AltinSepeti.com
Altın Sepeti Dolmuşları İstanbul Sokaklarında

Altın Sepeti dolmuşlarını yolda gören ve fotoğrafını çeken herkese çekilişsiz,şartsız gümüş inci küpe hediye edilecektir.

İnci küpe kazanmak isteyenlerin çektikleri fotoğrafları profillerinde paylaşmaları ve profil adreslerini info@altinsepeti.com adresine iletişim bilgileri ile göndermeleri yeterlidir. Varsa sorularınızı da bu adresimize iletebilirsiniz.

Çekilen fotoğrafların ödül kazanabilmesi için fotoğrafın daha önce aynı açı ve yerden çekilmemiş olması tek şarttır.

-------------------------------

Ayrıca bu mesajımızı beğenip paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle 5 kişiye fotoğraf göndermeseler dahi inci küpe hediye edilecektir. Çekiliş sonuçları hafta sonu açıklanacaktır.

Altn Sepeti - Altn Kolye Kpe Prlanta Yzk ve Gm Modelleri. Online Kuyumcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…