Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ohhh ne güzell
kaç haftadır uğraşıyordum bu haftada kazanamasaydım bakmıcaktım bidaha :)
pazartesi kazanan müşterilerimizle irtibata geçilecektir yazıyor...
belki mama sandalyesi almayı düşünüyorum üstünü veripte :)) onun için sordum kargo ücretli olurmuki diye.
ne alsakk acabaaa :27::27:
güle güle kullan sende :16:

tşk ederim canım.
benim zaten civilden almayı düşündüğüm şeyler vardı.aylardır sepetimde bekliyodu. onları alıcam ben şimdi.:82:

bide az önce açıklama yapılmış kazanan müşterilerimiz 50 tl lik alışverişlerini kapıda ödeme seçeneği ile yapabilirler, kargo ücreti ve 50Tl ye kadarki kısım için ücret alınmayacaktır, arzu ederler ise 50 TL üzerini karşılayak daha fazla alışveriş yapabilirler. diye yazmışlar

Aras kargo geldi acuvue diye bişi içinde lenslerle ilgili tanıtın broşürleri
bir notbook bi kalem bi kupa bitanede kahve 1tane şişirme baoln nerden geldi bu bilen varmı kağıdaen iyi dileklerle jonson jonson vision care

Benimde 11 mumum kaldı bi el atın kurban olayım profilde paylaştım fatma kara dedeler benim isteyen eklesin hem
bide kelebekli aynamıda beğennin olmazmı oda profilde

kızlar meraba bişey sorucam, doğuş çayın en güzel bahçe yarışmasında çay paketi hediye kazandım ve bugün gelmiş ben evde yoktum, ama kargo kutusunun ağzı açıkmış, sizden kazananlara kaç pakeçay geldibenim pakette 4 farklı türde çay vardı...

kızlar meraba bişey sorucam, doğuş çayın en güzel bahçe yarışmasında çay paketi hediye kazandım ve bugün gelmiş ben evde yoktum, ama kargo kutusunun ağzı açıkmış, sizden kazananlara kaç pakeçay geldibenim pakette 4 farklı türde çay vardı...

500 gr toz çay
48lik earl grey demlik poşet
sanırım 20lik sallama çay
bir de zencefilli falan yine 20li heralde sallama çay gelmiş
ben sadece 500grlık çay gelecek zannediyordum koliyi görünce çok şaşırdım ama süper oldu onu bekliyordum çayımız da bitmişti :66:

kızlar bana yardımcı olurmuusnuz hepiniz bi kere üfleseniz biter hemencikk ben de size yardım ederim baya kimseyi üfledim,,soya filizim prfoil fotomda hugo varr...birde profilimdeki kelebek aynayı beğenip paylaşın bende hemen sizin kini beğeneyimm

500 gr toz çay
48lik earl grey demlik poşet
sanırım 20lik sallama çay
bir de zencefilli falan yine 20li heralde sallama çay gelmiş
ben sadece 500grlık çay gelecek zannediyordum koliyi görünce çok şaşırdım ama süper oldu onu bekliyordum çayımız da bitmişti :66:

tamamdır o zaman ya banada aynı öyle geldi ama doğuşun mistik çayından koymuşlar zencefilli çay yerine çok güzel ..
evt çok hoş oldu baya bi çayımız oldu:52:

tamamdır o zaman ya banada aynı öyle geldi ama doğuşun mistik çayından koymuşlar zencefilli çay yerine çok güzel ..
evt çok hoş oldu baya bi çayımız oldu:52:

aa evet mistik çaydı adı. işte ondan bahsediyorum zancefilli diye hatırlıyorum ben onu amaa :1: güle güle için :))

Facebookta Arkadaşlarını Getir, Hediyeleri Götür | Facebook

Önce girip sayfayı beğenin. Sonra ilk başta verdiğim linke tıklayın...
gnctrkcll | Facebook

ekrntspf.png

İşte sayfadaki diğer fırsatlar;
• 5 arkadaşını davet edene McDonalds’tan McFlurry,
• 10 arkadaşını davet edene McDonalds’tan MCRoyal Menü,
• 25 arkadaşını davet edene D&R’dam 25 TL’lik hediye çeki,
• 50 arkadaşını davet edene Muda’dan 50 TL’lik hediye çeki,
• 100 arkadaşını davet edene Mavi’den 100 TL’lik hediye çeki,

Kızlar şu haribo ve lipton kampanyası hala devam ediyormu? Ediyosa linkini yolarmısınız rica etsem.. :71:

Son düzenleme:
Back
X