Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aras kargo geldi acuvue diye bişi içinde lenslerle ilgili tanıtın broşürleri
bir notbook bi kalem bi kupa bitanede kahve 1tane şişirme baoln nerden geldi bu bilen varmı kağıdaen iyi dileklerle jonson jonson vision care
canım bu sabah aras kargoyla anneme de geldi:61: sana gelenlerle aynı şeyleri yollamışlar sadece kahve yok :34: lens firması göndermiş galiba :53: ilk kez istemeden bir şey geliyor :1:

Kızlar şu haribo ve lipton kampanyası hala devam ediyormu? Ediyosa linkini yolarmısınız rica etsem.. :71:

HARİBO
HARIBO Türkiye | Facebook

Lipton | Facebook
şuan kampanya yok ama sayfaları takipte kal :34:

Facebookta Arkadaşlarını Getir, Hediyeleri Götür | Facebook

Önce girip sayfayı beğenin. Sonra ilk başta verdiğim linke tıklayın...
gnctrkcll | Facebook

ekrntspf.png

İşte sayfadaki diğer fırsatlar;
• 5 arkadaşını davet edene McDonalds’tan McFlurry,
• 10 arkadaşını davet edene McDonalds’tan MCRoyal Menü,
• 25 arkadaşını davet edene D&R’dam 25 TL’lik hediye çeki,
• 50 arkadaşını davet edene Muda’dan 50 TL’lik hediye çeki,
• 100 arkadaşını davet edene Mavi’den 100 TL’lik hediye çeki,

canım bunu sadece duvarımızda paylaşabiliyoruz değilmi arkadaş daveti olmuyorda acaba benim facedemi sorun var ki o yüzden sordum

canderel türkiyeyi burda paylaşmadan önce yaklaşık 150 kişi falan vardı şimdi bini geçmiş vavvvvv canderel aştı kendini ama benim hediye gelmedi daha :1:

Son düzenleme:
kızlar şu tutkunu keşfette kendi resmimizi mi yüklüyoruz anlamadım ben bide hediyesi ne bilen varmı acil lütfen

canım bunu sadece duvarımızda paylaşabiliyoruz değilmi arkadaş daveti olmuyorda acaba benim facedemi sorun var ki o yüzden sordum

Canım ben ilk zaman etmiştim davet face üzerinden arkadaşları. Fakat artık edemiyoırm. Halbuki hergün 20 kişi davet etme hakkı var. :26:

shisedio krem 50 ml idi canım ama bu bronzer tarzı bişey ve ben bronzlaşmaktan nefret ederim süt beyaz olmak tercihimdir, neyse artık baldan tatlı sonuçta :59:

arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi laptop sehpası kazanmışdım bugün 22.15 de yurt içi kargo ile geldi çok se.vindirik oldum bide indirim kartı içinden 1 aylık herkese bol şanslar

Back
X