Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gençtrkcli NEFİS KENAR yazın 2278e gönderimmm katılım ücretsizzzzzzzzzzzz 532 kişiye piiza veriyorlar

bitmiştir belki ama turkcell hatlı olarak şansımı yinede deneyeyim dedim, ama gençturkcelli değilmiş hattım (ne olduğunu bende bilmiom ), eğer şifre gelseydi sizden birine verecektim, bizim burda yok, üzüldüm ya :2:

bu kampanyayı fazla bilen yok ve 532 kişite veriyorlarmış
az önce kardeşim gönderdi ona da geldi şifreee

saol canım alt limiti varmı ki:18:

samsung türkiye sayfasında 20 tl ve üzeri alışverişlerde kullanılacaktır diye yazmışlar

Kazanmış olduğunuz hediye çeklerinizi 20 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla.
16 Kasım, 18:11 · Beğen

yani 20.50 kuruşluk olsa 50 kuruş ödeyeceksinnn
19.90 lık bişiyi alamıcaksın olsun yaaa

Son düzenleme:
ben alt limit 20 tl olarak anladım, yani 20 TL verip 40 TL'lik bir ürün alıcaz gibi, yanlış mı anladım acaba :26:

yok canımm sadece 20tlden yukarı olacak.genelde öyledir zaten çekin üzerinde bir dğer olması gerekir. 20.10 kuruşuk bir ürün alsan 20tl düşcek sadece 10 kuruş ödemiş olcaksın he birde kargo parası falan.........bizim diğer bi topik daha var orayı pek takip etmiyorum ama çek topiği,
belki kargo bedava kodu falanda bulabilirsiniz..
markafonide hem kargo bedava kodu hem çek ikisi birleşiyormu onu bilmiyorum ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…