Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende litle sezarsı sevmem pizza hut favori

02124731111 canım. avon müşterisiyseniz 4ü tuşlayın diyo. 4ü tuşladım sonra zaten müşteri temsilcine bağlıyo hemen. tekrar arayın. mutlaka gönderirler yani göndermek zorundalarr
teşekkür ederim cnm
Çook heyecanlandım akaryakıt kazandım diye , ama bu hediye de güzel . Çok yakınız Marmara Forum a umarım 2 kişiliktir.
ayy bende çok yakınım ve kazanmışımm komşucuğum

pizza hut sanıyodumm değilmiş

Son düzenleme:
banada geldi sağol cnm bulundugum yer küçük bir ilçe ama hafta sonu il dışına çıkacam artık o zaman yerim süresi var mı ki?

Onu ben de merak ediyorum süresi var mı acaba?

Anladığım kadarıyla eve siparişte geçerli sadece, gel al serviste olmuyor.

banada geldi şifre inşallah alabilirz. o videonun olduğu sayfada biri yazmış. şifre olmasına rağmen 12 tl istiyolar diye:44::44:

30 kasım galiba

annem kullandı bu akşam ücret istemiyorlar. Büyük boy 8 dilim pizza gelmiş:)

ablamda ilk kez böyle bişey kazanınca hemen söylemiş şaşkın şaşkın geldi pizza kız kocaman yiyoruz dedi :)bedavaya

esmeristtttt nirdesun? seni bekliyorum sen bilirsin sorumun cevabını

geldim geldimmm
alan ve alacaklara afiyet olsun.... bende ilk defa yedim diğer markalar tabi daha favorim ama karnımı doyurdu mu doyurdu o kadar kötüde değildi bu kenarlı pizza kenarının içi peynirli yani öle ekmek hamur falan çok yemedim peynir geliyo ağzına..ayy bedava sirke baldan tatlıdır beee
Valla canlar ne zamana kadar geçerli bilmiyorumm, gnctrklcden mesaj at admin hemen dönüyor bi sorunn isterseniz..
Ben teli çevirince gnctrklcen kenar pizza kazandım az önce dedim, adam sordu nasıl falan anlattım, sonra tel ve şifremi istedi adresi verdimm ücretsiz gelecek dedi..neyse pizzam geldi 12.90 falan yazıyor , pizzacı ödedinizmi falan dedi bende bu bedava turkkcelden kazandım ddim.fiştede turkcel kampanyası diye yazıyor halbuki ama fiyatta yazıyo, neyse aradı falan halletti sorun çözüldü bedava pizzamı yedim
sayemde baya insanın pizza yemesine nasip oldum inş arkadaşın dediği gibi mide bozulması falan olmaz.
30 kasım mı hadiya ben bitti sanıyordum cifleri tatlıgacii ii ya sevindimm

şekerler, halen yürürlükte olan katılabileceğim bişiyler varmıdır, az önce opete katıldım ve çekiliş tarihini not aldım. Kim bana yardımcı olur :)

Esmerist,joeyfun tebrikler vallaHer listede adınız var canlar beni de bi okuyun hayrınıza
Ve bişeyler kazanan herkesi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…