Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

güle güle kullanın.ne zaman kazanmıştınız bunu ben 1 kasımda açıklanan listede varım hala gelmedi. sizde mi o zaman kazandınız:44::44:

1 kasımdan bir önceki listeydi canım...
bugün avonlarım da geldi ,dudak balmı ve mor simli oje

Son düzenleme:
1 kasımdan bir önceki listeydi canım...
bugün avonlarım da geldi ,dudak balmı ve mor simli oje

ekmek kızartma makinam geldi.oleeeeeyyyyy hemde en sevdiğim renkte geldi.....Eki Görüntüle 560122 Eki Görüntüle 560123

Güle güle kullanın canlar

Kızlar daybuyday da bazı ürünlerde kargo bedava kapabildiklerimi aldım valla..Ama çoğuda bitmiş.Sütyen külot takımı,korse,hamile emzirme sütyenini toplam 8 tl ye aldım kısa günün karıEki Görüntüle 560150

canım ekmek kızartma makineni güle güle kullan bizde bekliyoruz inş bizede pembe gelir sana mail. gelmişmiydi bana gelmedide sayfalarına yazıyorum cevapta vermiyolar

beğendim canım. allah bağışlasın çok tatlı bir bebeğin var kitap alışkanlığının bu yaşlarda bile başladığına inanıyorum ben. kitaplara dokunması bile ilerde kitap okur bir birey yetişmesi için faydalı olucaktır. bol şanşlarrrrr

canım ekmek kızartma makineni güle güle kullan bizde bekliyoruz inş bizede pembe gelir sana mail. gelmişmiydi bana gelmedide sayfalarına yazıyorum cevapta vermiyolar

teşekkür ederim canım.sende güle güle kullan inşallah .bana mail atmışlardı hediye kazandınız iletişim bilgilerinizi doğrulayın diye .sana neden mail atmadılarki?

merhaba kızlar...

uzun zamandır gelemiyorum kampanyalara bile katılamıyorum kızım 17 aylık oldu ve tam ilgi istediği dönemdeyiz.

bu aralar bir tek tv de gördüğüm fısherprıce nin sitesinde olan anket gibi birşey var ona katıldım

süpriz hediyeler diyor ama pek anlayamadım sizlerde katılınn ....

en sevdiğin 3 fısherprice oyuncağını seçip adres bilgilerini bırakıyorsun sadece bu kadar

https://apps.facebook.com/enerjininpesinde/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts
en iyileri tıkl orda haftalık kazananlar var ordan bakabılırsın
o yüz küsür felan sonradan yazdılar ama palavraoyun :)))))))) liste için teşekkür ederim
vip dükkanda kargo almıyor artık hiçbir üründen

beğendik bakalım inşallah ufak okurumuz kazanır :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…