Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

herkese merhaba demek istiyorum:))) sizleri uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmet oldu..paylaşımlarınız,yardımlaşmalarınız harika...ben de genelde siteler üzerinden verilen indirimleri,hediyeleri takip etmeyi çok seviyorum..facebook olaylarına pek katılamıyorum açıkcası..sitelerden bildiğiniz form doldurarak veya istek yaparak numune yollayanlar var mı bildiğiniz?
benim şuan için önerebileceklerim:
www.depend.com.tr sitesinden ücretsiz numune isteyebiliyorsunuz..
bir de Bolca Hindi Anket Katlm Formu doldurunca ücretsiz tarif kitabı geliyor..ikisinden de ürünklerim geldi..kargo ödemiyorsunuz...başka hediyeler buldukça paylaşacağım..sizlerle olduğum için çok mutluyum:))
sevgimle,
sevimlikedim71

sevgili baby03,
link verebilirmisiniz acaba?
hayırlısı olsun,inşallah bebeğinize çıkar :)))))

kızlar sınavlardan vakit bulamadım bu ara hiçbir kampanyaya katılamıyorum daha yeni bitti inşallah bundan sonra katılacağım

arkadaşlar bana kimse yardımcı olmadı ama neyseki çek buldum hemde bir kaçtane bana 1 tane lazımdı isteyen varsa morhipo 10 tl çek var verebilirim ama 25 tl limitli isteyen olursa özelden yazsın hesapları veriyim kullanın boşa gitmesin

kerastaseden kazandığım makyaj çantası geldi bugün çok hoşuma gitti tahminimden güzel göndermişler

ya kızlar bende çikolatalı gofreti hiç oynayamadım 10 dk rakip bekliyorum hiç kimse gelmiyor hadi biriniz gelin

Bende kazandım canım eşimin hesaptan, evet bi adam kendi hesabından atmış mesajı, senin adın listede var mıydı?:44::44::44:

kızlar geçende sordum da arada kaynadı, bu oyunda bizim ne yapmamız yeterli? ben 1 kere oynuyorum sonra formu doldur diyorum. başka ne yapmam lazım?daha ilerlemem mi gerekiyo?

güle güle kullan benimkide geldi bugün küçük bir şey bekliyodum bi dükkan malzeme alır valla:))
hangi kargoyla geldi kızlar? ben de kazanmıştım ve bugün evde değildim, hangi kargo? en azından araştırayım sorayım kargo şirketine?

Yurtiçi kargoyla geldi canım

türkiyenin gofretinde her gün için birkere oynayıp bir çekiliş hakkı kazanıyorsun birde eğer 10 kere peş peşe rakibini yenersen ama hiç yenilmicen ki çok zor 10 tur bitiminde 1 çekiliş hakkı kazanıyorsun her 10 turda bir hak onun dışında dediğim gibi sadece günde 1 çekiliş hakkı kazanırsın zaten profil bilgilerine girince altta çekiliş hakkın yazıyor kazandığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…