merhaba kızlar...
uzun zamandır gelemiyorum kampanyalara bile katılamıyorum kızım 17 aylık oldu ve tam ilgi istediği dönemdeyiz.
bu aralar bir tek tv de gördüğüm fısherprıce nin sitesinde olan anket gibi birşey var ona katıldım
süpriz hediyeler diyor ama pek anlayamadım sizlerde katılınn ....
en sevdiğin 3 fısherprice oyuncağını seçip adres bilgilerini bırakıyorsun sadece bu kadar
kerastaseden kazandığım makyaj çantası geldi bugün çok hoşuma gitti tahminimden güzel göndermişler
kızlarrrrrr Aqua Floryadan çift kişilik cienema kazanmışımmm kodlarıda göndermiş ama kişisel bir profilden mesaj gelmiş ben kazandığımı göremedimm sizede böle bişi oldumu ?
Vichyden kardeşim kazandı , istedğimiz ürünü seçebiliyormuşuzz acaba herşeyde geçerlimii
hangi ürünü seçseemmm:44:
kızlar geçende sordum da arada kaynadı, bu oyunda bizim ne yapmamız yeterli? ben 1 kere oynuyorum sonra formu doldur diyorum. başka ne yapmam lazım?daha ilerlemem mi gerekiyo?
hangi kargoyla geldi kızlar? ben de kazanmıştım ve bugün evde değildim, hangi kargo? en azından araştırayım sorayım kargo şirketine?güle güle kullan benimkide geldi bugün küçük bir şey bekliyodum bi dükkan malzeme alır valla:))
kerastaseden kazandığım makyaj çantası geldi bugün çok hoşuma gitti tahminimden güzel göndermişler
Bende kazandım canım eşimin hesaptan, evet bi adam kendi hesabından atmış mesajı, senin adın listede var mıydı?:44::44::44:
kızlar geçende sordum da arada kaynadı, bu oyunda bizim ne yapmamız yeterli? ben 1 kere oynuyorum sonra formu doldur diyorum. başka ne yapmam lazım?daha ilerlemem mi gerekiyo?
hangi kargoyla geldi kızlar? ben de kazanmıştım ve bugün evde değildim, hangi kargo? en azından araştırayım sorayım kargo şirketine?
Bende kazandım canım eşimin hesaptan, evet bi adam kendi hesabından atmış mesajı, senin adın listede var mıydı?:44::44::44:
yoktu sordum zaten okişiye bu hafta liste açıklancak adınız var ben size kodu gönderiyim falan dedi
bi kere oyanyınca kaç çekilş hakı veriyordu hatırlamıyorum ama baya oynaki çekiliş hakkın artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?