Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar daybuyday da bazı butiklerde kargo bedava..Fakat ben davet yöntemiyle üye olamıyorum en son aşamada cinsiyet bölümü etkin olmadığı seçemiyorum..Başka böyle olana var mı ??

arkadaşlar daybuydayda davet ettiğim kişi alışveriş yapınca hemen hadiye cek hesabımıza yükleniyormu acaba bilen yardımcı olsun lütfen

arkadaşlar daybuydayda davet ettiğim kişi alışveriş yapınca hemen hadiye cek hesabımıza yükleniyormu acaba bilen yardımcı olsun lütfen

canım çek arkadaşının alışverişi teslim edildikten 30 gün sonra yükleniyor ayrıca kazanılacak 20 tl lik çekler artık 100 tl altlimitli

daybuyday efsanesi biteli çoooookkkk oldu.

cif kodu na ihtiyacım var. %100 istiyorum mümkünse ilk dağıtıldığı zaman alamadım sonrasında hep % 50 verdi .

canım çek arkadaşının alışverişi teslim edildikten 30 gün sonra yükleniyor ayrıca kazanılacak 20 tl lik çekler artık 100 tl altlimitli

daybuyday efsanesi biteli çoooookkkk oldu.

Çok beğendim bu başlığını bitti ama zaten efsane değildi sağlıklı bir ürün aldığımı hatırlamıyorum.

Aşağıdakilerden hangisi Kale Mutfak Sonbahar Kampanyasının iskonto oranıdır?

45
40
30
35

Kızlar bilen var mı ? :26:

Kale.

Edit : Kocaman 40 yazıyormuş ah kör gözüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…