Alışveriş Dellysi :): Victorias Secret Hediyeler!
Hediye edilecek ürünlerin kargo ücretini de 3KA.com.tr: Cilt Bakımı, Parfümler, Sporcu Gıdaları, Saç Bakımı, Ağız ve Diş Sağlığı, Vitaminler ve Tamamlayıcılar karşılayacak , size sadece body mistlerinizi kullanmak kalacak:)
Gelelim şartlara;
1) Öncelikle blogumun izleyicisi olmanız gerekiyor.
Çekilişe katılmak için ilk maddeyi gerçekleştirmeniz ve yorum bırakmanız yeterli sadece ilk maddeyi gerçekleştirmeniz halinde 1 hakla çekilişe dahil olacaksınız , ekstra haklara da sahip olmak isterseniz;
2) 3KA.com.tr: Cilt Bakımı, Parfümler, Sporcu Gıdaları, Saç Bakımı, Ağız ve Diş Sağlığı, Vitaminler ve Tamamlayıcılar sitesine üye olmanız. (+1 Çekiliş Hakkı Kazandıracaktır )
3) Blogunuz varsa, blogunuzda hediye çekilişimizi ( ürünlerden herhangi birinin fotoğrafıyla birlikte ) anlatan ve bu yazının linkini içeren bir yazı yazmanız ve yazdığınız yazının linkini bu yazının altına yorum olarak bırakmanız. ( +2 Çekiliş Hakkı Kazandıracaktır )
4) 3KA.com.tr | Facebook linkinden 3KA sitesinin facebook sayfasını beğenmeniz ve facebook hesabınızdan çekilişimizi bu yazının linkini ekleyerek duyurmanız. Paylaşımınızın linkini yazının altına yorum olarak bırakmanız.
( +2 Çekiliş Hakkı Kazandıracaktır )
5) https://twitter.com/3kacomtr linkinden 3KA sitesinin Twitter hesabının followerı olmanız ve çekilişimizi twitter hesabınızdan bu yazının linkini ekleyerek duyurmanız. Paylaşımınızın linkini yazının altına yorum olarak bırakmanız. ( +2 Çekiliş Hakkı Kazandıracaktır )
arkadaşlar aramızda galiba 3 kişi tek kişilik bilet kazanmış, gidemeyecek olan birisi istanbulda yakın olan başka kazanan birisine versin bari onunki iki kişilik olsun da bi işe yarasın, tek kişilik olması çok saçma gerçekten , çocuk tek başına mı gidecek Allah aşkına velisi olmalı yanında değil mi?
Kizlar ben gorunmezmiyim. Susamsokagi sonuclarina nereden bakicam dedim. Hayir gideceginden degil sonuclari ogrensem kazandiysan sizlere vercektim. Uzuldum hemde cok
BallMania
kızlar böle bir oyun buldum ama pek güvenemedim daha ilk oyunda kahve makinası kazandınız dedi 5 tl karşılığında diye mesaj geliyo isterseniz bakın
cnm ben attım ya bir iki sayfa öncesine bak, doğa kolejinin sayfasındaydı hatırlarsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?