Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İsim yazmak yasaktı sanırım bir de bunlar neyin sonucu anlamadım:44:

Yarışmamız Başlıyor!

Son güç kristalini ele geçirmemesi için Max ve arkadaşlarının Gölgelerin Efendisi ile ezeli mücadelesini anlatan ve sinemada büyük ilgi gören Max Maceraları 2 : Krallığa Yolculuk filminin DVD si çıktı.

Bugünün sorusu : Filmin seslendirmelerini yapan sanatçılarımızdan birinin ismi nedir?

Toyzzshop.com - Oyuncakçınızz dan Max Maceraları 2 : Krallığa Yolculuk DVD ürün resminden de bulabileceğiniz sorunun doğru yanıtını yarisma@toyzzshop.com adresine gönderen

1-20-109-145-210-255- 280-302-345-399 kişilere Max Maceraları 2 : Krallığa Yolculuk filmi DVD si hediye edilecektir. Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecek ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.
Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiği önemle hatırlatırız.

Kazananlar saat 14:00 da açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

cvp..engin altan düzyatan yekta kopan sezen aksu

selam kızlarrr
bekodan kazandığım çay bardağı setim hala gelmedi yaa ilgilenen de yok sinir oldum
aynen bende kazanmıstım ama bi ses seda yokkk...yalnız bu arada hergün oynuyorum misal dün kazanmstım ama bugğn kazanamadınız dedi o zaman sansımı kaybetmiş mi oluyorum yoksa önceki kazandıgım hediyeyi yollarlar mı?? cünkü o kazandıgımın üstüne bi daha oynadımm da?????

selam kızlar
hepsiburada.com da kadın giyim-bluz ve tişört bölümünde 1 alana 1 bedava kampanyası var
bir bakın derim ben 6 tane bady aldım çok güzeller
ayrıca süpermarket bölümünde de 3 al 1 öde olan ürünler var çok uyguna geliyor

iyi haftalar kızlar yorguncadı boyner için tebrikler canımm

her katılım 5,95 gibi bişey yazıyo yani telini verdiysen faturana yansır heralde..

evet canım mesaj geliyo telefonunfa 5.95 kabul ederseniz evet yazın kahve makinanız adresinize gelsin diye ama ben evet demedim güvenemedim ondan paylaştım sizinle ben daha yeniyim anlamıyorum bu çekiliş işinden acaba yapimmi bilemedim

ya kızlar bu profilonun çekilişinden 2 kişilik özel gösterim bilet kazanmışım ama gideceğin kişinin adını mail atıyomuşsun iyide ben sinemaya gidememki yedigününkinide kazanmıştım ama o şifreyle gidiliyo kardeşimle eşi gidecek bunda aisimle giriliyomuş heralde benim ufak bir kızım var asla bensiz 1.5 saat durmaz acaba mail atsam bileti başkalarının adına çeviirirlermi

fırsatın varsa bileti sen al sonra kardesine ver.yoksa cevirmiyorlar benm bildiğim

beko bardağı gelen varmı ben

2. hafta kazananlardanım ama hala gelmedi hangi kargo getiriyo

valla canım banada cıkmıştı geçen hafta ama kımlık falan sormuyolar bilet alan yere ad soyad birde telefon numarası veriyosun veriyolar bileti

fırsatın varsa bileti sen al sonra kardesine ver.yoksa cevirmiyorlar benm bildiğim
ya ben gidemem evimden zaten mecidiye köy 1 saatlik yol en az of yaaaaaaaaa ((((
valla canım banada cıkmıştı geçen hafta ama kımlık falan sormuyolar bilet alan yere ad soyad birde telefon numarası veriyosun veriyolar bileti

ama ya vermezlerse gelinde hamile okadar yolu boşa gitmesin kız cevapta yazmadılar yazdım b bişiler ama nese kalsın olmazsa ya :))))))

cevap verdiğiniz için sağolun

Son düzenleme:
başkası gidebiliyomuş kisi sölemekteki maksat yer ayırtmakmış iyi oldu ya kazananlar varsa haberi olsun kimin adının yazdığı önemi değil profilo sinema biletleri için yer ayrılınca herkez girebilirmiş

bende onu dedimya demin cnım. sadece rezervasyon ismi bide telefon numarasını istiyolar oakadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…