Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sırma twitte dün 3 kişiye hediye dmeişti 1 kişi ismini yazmış sayfasınıda 1000 kişi olmamsına ragem 1000 kşiye demişti anlamıyorum valla yazdım cevap bilem yok :)

33 ürün kazandın canım sırasıyla sana gelecek. Ayın 1'i ile 15 i rasında diyelim 3 ve 10 ürünü kazandıysan ay sonuna kadar onlar gelir. Yani kazandığın dönemin ürünleri bir arada geliyor.

Yarışmamız 13'te başlıyooooooooooooor !!! :)

Yılbaşı Şıklığı: Butik 7279'daki elbiselerden biri hediye edilecek!

Şimdiden göz atmaya başlayın:
vipdukkan.com

LUNA TWİTTER İşte beklenen gün! İstanbul Maslak Sheraton Hotel'in şefi Mehmet Esen ve ekibiyle yemek yapmak ister misiniz? Takipte kalın! :) BENDE HEDİYE SEPETİ FALAN VERCEK SANDIYDIM :)

Son düzenleme:
LUNA TWİTTER İşte beklenen gün! İstanbul Maslak Sheraton Hotel'in şefi Mehmet Esen ve ekibiyle yemek yapmak ister misiniz? Takipte kalın! :) BENDE HEDİYE SEPETİ FALAN VERCEK SANDIYDIM :)

aynen vereydi daha iyiydi ben gidemem ki şimdi taaa orlara

ilkkez kargodan aradılar bişe gelcekmiş bana, sevincten taklalar atıyorum ilk kez banada bişe cıktı diye.. geldi baktım kitap dahada sevindim, içini bir actım nilgün belgünün biyogrofisi olmaz kiii bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…