Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ilkkez kargodan aradılar bişe gelcekmiş bana, sevincten taklalar atıyorum ilk kez banada bişe cıktı diye.. geldi baktım kitap dahada sevindim, içini bir actım nilgün belgünün biyogrofisi olmaz kiii bu

hangi kargoyla geldi bende kazandım

Airwick'ten artık tüm umutlarımı yitirmiştim kazananlarada öylesine baktım ki aralarında bende varım:) Umutları yitirmememekte fayda var:))

airwick kazanan ve diğer kazanan arkadaşları tebrik ederimmm

airwick te kazanmışım
bu arada siremist bende 3 günde hallettim oğlan çişi öğrendi ama ufak kazalar olmuyo değil olcek o kadar dimi

selam kızlar takıp ediyorum bende burayı gecenlerde 1v1y nın baslattıgı tweetsale kampanyasından derimod maddy treçkot deri mont aldım xxl bedenınde ama bana bırazcık dar oldu ıade etmeyı dusunuyorum o zaman almak ısteyıpte alamayan olduysa ısterse satabılırım aynı fıyata 199 a aldım 200 dıyelım ısteyen varsa bana mesaj atsın yoksa yarın kargoya verıp gerı gonderecegım. Derdim para kazanmak değil ama kampanya oldugu ıcın bu fıyata bulmanız mumkun degıle yakın belkı ısteyen olmusturda alamamıstır.

kızlar nive için ekleyin falan diyosunuz ama dikkat edin fake hesaplara hdiye yollanmıycaktır yazıyo katılım koşullarında bence boşa uğraşmayın bide kazanırda alamassanız hediyeyi daha üzülürsünüz benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…