hep ananın şansından bahsedersin hiç benim katkımdan bahsetmezsin ACIgacınivea bağyan deo su kazandım.. çilekeş anamdan tabisiii
lunaya gitmek isteyen var mı hakkımı devredebilirmişim acil yazsın
Merhaba, yarın akşamki Art Department konserine çift kişilik davetiye kazandınız. kızlar twıtterdan bunu kazandım var mı gtmek isteyen? +24 yaş sınırı var yanlız
bktglsn kazanmışsın canım tebrikler
ben gitmek isterim özelden de yazıyorum şimdi:)lunaya gitmek isteyen var mı hakkımı devredebilirmişim acil yazsın
ben gitmek isterim özelden de yazıyorum şimdi:)
Çooook teşekkür ederim . Buradan 10 dk bir msj atılıyormus twitter dan da atabilirim @onder... siz misiniz?ad, soyad, telefon ve adres bu bilgileri iletcem canım bekliyorum mesajını..
bilgilerimi yazdım:)) etkinliğin günü belli mi acaba?ad, soyad, telefon ve adres bu bilgileri iletcem canım bekliyorum mesajını..
bende psikopat gibi hakları biriktiriyorum, bi kerede oynıycaam
nivea bağyan deo su kazandım.. çilekeş anamdan tabisiii
Senbari böyle deme kız çarpilirsınEki Görüntüle 570396airwickte ismim var Allaha şükür umarım benimdir
bu aralar şansım azaldı ya of
hay Allahım şimdide Lunayla yemek yapma şeysini kazanmışım ben hediye vercek sanıyordum
evet cnm benimÇooook teşekkür ederim . Buradan 10 dk bir msj atılıyormus twitter dan da atabilirim @onder... siz misiniz?
değil canım ararlar sanırım telini ne demek güzel anlar yaşarsın inşallah :)bilgilerimi yazdım:)) etkinliğin günü belli mi acaba?
Cnm maslakta benim oturdugum yere cok yakin ben gidebilirim sefle yemek yapmaya ne zamanmis? Bana verebilirsin davetiyeni.
Tebrikler gacım.Benim hep 4 te kalıyo nasıl kazandın yahuEki Görüntüle 570398
Senbari böyle deme kız çarpilirsınEki Görüntüle 570396
arkadaslar omo 820 mı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?