Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kazan cnm şaka yapıyorumGüle güle kullan air wickiniBende niveaya taktım kafamı Ama olmuyo
Avatardaki kişi senmisin cnm:44:

3 haftadır makale yazma ugruna uzak kaldım topikten bende airwick ve cikolata sepetinden divan cikolata kazandım bugün geldi süper haaa 3 tanede nivea krem

kızlar ya ben neden hiçbirsey kazanmıyorum anlamadım gittti napıyorsunuz siiz özell formülünüzü verin bakalım

Kızlar 2 hafta kadar önce biyerden makyaj çantası kazanmıştım, buradan 2 yada 3 arkadaş da kazanmıştı onlara gelmişti. ya benimki gelmiş olabilir o haftalarda çok evde değildim. hangi kargo getirmişti, sormuştum daha önce de ama bulamadım sayfayı, bilen varsa yazabilir mi?kargoyu arayıp sorucam sizde mi ddiye

Tebrikler gacım.Benim hep 4 te kalıyo nasıl kazandın yahuEki Görüntüle 570398

Senbari böyle deme kız çarpilirsınEki Görüntüle 570396

sağol canım.:13:.
bende hep 4 te kalıyordum,şansss.. +5 sn leri alınca oldu birisi..diğeri de öylesine işte..
kendi hesabımdan saç spreyi ve mavi krem, anamdan da deodorantla jeli kazandım..

ama artık davetlere hak vermiyor nivea, sorun mu var ne?
kabul ettiklerim de herhalde olmuyor,
çünkü kabul ettiğim halde ark.lar davet yolluyor..:44:

bugün veet kargom geldi ağda bantları ve tüy dökücü krem var..
paketlere bi gözatayım nasıl bişey dedim..
.içini açtım baktım, paketlerin üzerinde kaç adet bant yazıyorsa pakette yarısı var
16 yerine 8,20 yerine 10,12 yerine 6 adet adet vardı ,şaka gibi..
içinden almışlar..kargo poşeti gayet muntazam, hasarsızdı, kargoda olmamış..

Tatlıgacicim 10 tane birbirine yapışık çift bant vardır. Yani ayırdığında 20 tane bantın olmuş olur.. Bu şekildedir bence :26:

Bu arada kızlar Kale'den önlük kazananlar var mı ? Haberleşelim ne zaman gönderildiğini

@PizzyBurger'den pizza kazandınız, isminizi DM ile göndermeniz rica olunur.
peh lefkoşada bu bea. çıkmaz zaten die görünce katıldım kazanmış..... varsa tandık verem size pizzayı

öylemiymiş,ağda bandı cahiliyim demek..
bir kez almıştım pek beğenmedim, ama çift taraf mı tek mi hiç bilmiyorum..
akşam akşam bi de günahlarını aldım milletin..tööbe töbeee

Yanlış hatırlamıyosam Kerastase den kazanmıştık yurtiçi kargoyla geldi canım

iyi geceler çayın yanına birşeyler alıyım diye çıktım burger kıng kazanmak için yedigün aldım buzdolabının üstündekileri koyup foto çektim bakın isterseniz yedigün sayfasında kazanır mıyım acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…