hhaahah
kaç gündür uğraşıyorum ama bişi kazanamadım üstüne bilgisayarda duruoyrum diye annemden azar işitiyorum
Airwickten ben kazanmışım zaten ya, profilden bakınca tebrikler diyo iyi oldu airwcikte olmasa
Tebrikler gacım.Benim hep 4 te kalıyo nasıl kazandın yahuEki Görüntüle 570398
Senbari böyle deme kız çarpilirsınEki Görüntüle 570396
sağol canım.:13:.
bende hep 4 te kalıyordum,şansss.. +5 sn leri alınca oldu birisi..diğeri de öylesine işte..
kendi hesabımdan saç spreyi ve mavi krem, anamdan da deodorantla jeli kazandım..
ama artık davetlere hak vermiyor nivea, sorun mu var ne?
kabul ettiklerim de herhalde olmuyor,
çünkü kabul ettiğim halde ark.lar davet yolluyor..:44:
bugün veet kargom geldi ağda bantları ve tüy dökücü krem var..
paketlere bi gözatayım nasıl bişey dedim..
.içini açtım baktım, paketlerin üzerinde kaç adet bant yazıyorsa pakette yarısı var
16 yerine 8,20 yerine 10,12 yerine 6 adet adet vardı ,şaka gibi..
içinden almışlar..kargo poşeti gayet muntazam, hasarsızdı, kargoda olmamış..
Kazan cnm şaka yapıyorumGüle güle kullan air wickini Bende niveaya taktım kafamı Ama olmuyo
Avatardaki kişi senmisin cnm:44:
Tatlıgacicim 10 tane birbirine yapışık çift bant vardır. Yani ayırdığında 20 tane bantın olmuş olur.. Bu şekildedir bence :26:
Bu arada kızlar Kale'den önlük kazananlar var mı ? Haberleşelim ne zaman gönderildiğini
@PizzyBurger'den pizza kazandınız, isminizi DM ile göndermeniz rica olunur.
peh lefkoşada bu bea. çıkmaz zaten die görünce katıldım kazanmış..... varsa tandık verem size pizzayı
benim asker kardesim var kıbrısta
airwick te kazanmışım
bu arada siremist bende 3 günde hallettim oğlan çişi öğrendi ama ufak kazalar olmuyo değil olcek o kadar dimi
benim asker kardesim var kıbrısta
. @yorgunCadi @xceparpali @tahresmalgas @gmzceelk @rizaozan @onurcetin tebrikler yorguncadı
selva sonucu
yorguncadı tebriklerrr
Kızlar 2 hafta kadar önce biyerden makyaj çantası kazanmıştım, buradan 2 yada 3 arkadaş da kazanmıştı onlara gelmişti. ya benimki gelmiş olabilir o haftalarda çok evde değildim. hangi kargo getirmişti, sormuştum daha önce de ama bulamadım sayfayı, bilen varsa yazabilir mi?kargoyu arayıp sorucam sizde mi ddiye
Elit Çikolata
‎
1924'ten beri yanınızda olan Elit Çikolata, şimdi de en tatlı ikramlarıyla sizlerle!
''Davet et - Kazan!'' uygulamamıza katılıp arkadaşlarınızı davet edin, Elit Çikolata sepeti kazanma şansı sizin olsun!
Facebook'ta Elit Çikolata Davet Et - Kazan | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?