Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

inşallah kazanırsın ben üşengeçliğime çıkmadım valla ne yalan diyim katılmam dedim dışarı çıkacağıma :)))))))) hava soğuk ya yemiyo dışaırı çıkmak :))))))) he he he

geçene burger gittiğimde çok keyif aldık oğluma oyun alanı var birde oyuncaklarından aldım bayağı eğlendi eşim bedava olmayınca fast food karşıtı kazandım dersem ses çıkarmaz belki yarışmalara ara vericem bu akşam paydos ediyorum çok yorgun hissediyorum kendimi oğullarım sırayla hasta oldular pestilim çıktı size bol şanslar real olur inşallah ara ara onu takip edicem

benim eşimde bende pek severim hatta mutlaka haftada bir yapmıyom yemek gelirken al derim :))))) yada gideriz Allahtan seviyoda ses etmiyo :))))))

opedo'dan 1000 kişiye 50 TL
Opet’i beğenen kazanıyor.
Sayfayı beğen, çekilişe katıl, Opedo’dan 50 TL’lik akaryakıt kazanacak 1000 kişiden biri ol!

Günaydınn kızlar, dün 500tl yüklü boyner kartimi aldim :) altinyildizdan kazandigim gomlek geldi ve sofra dergisi uyeligim baslamiss :) ins bugunde hepimiz icin guzel seyler olurr, pff simdi ise gitme zamani

Evet davetlerde sorun oluyor Taft da gelmişti sana saç spreyi baya idare eder seni
İlk gün bende mavi kremden bide saç spreyi kazandım ama kazanamıyorum artıkAğda bantları hakkında bişey söylecektim arkadaşın dediği gibi olabilirGüle güle kullan hepsini cnm..
Nıvea şans işi ya
evet canımm kapandımda açık footmu kaldırdım onu koydumm
Evet cnm kesinlikle şans işiEki Görüntüle 570621 Çok tatlısın cnm kapalılıkta ayrıca yakışmış

sonunda bb kremi kazandımm
Tebrikler cnm

NIVEA Hacim Veren Saç Spreyi Kazandım :) totem yaptım hahahahahah :))
Tebrikler cnm:13:

Günaydın kızlarEki Görüntüle 570623

Carte d'Or Türkiye ‏@cartedorturkiye
#EnTatliAn yarışmamız 10.30'da başlıyor! Fotoğraflarınız hazır mı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…