iyi geceler çayın yanına birşeyler alıyım diye çıktım burger kıng kazanmak için yedigün aldım buzdolabının üstündekileri koyup foto çektim bakın isterseniz yedigün sayfasında kazanır mıyım acaba :))
inşallah kazanırsın ben üşengeçliğime çıkmadım valla ne yalan diyim katılmam dedim dışarı çıkacağıma :)))))))) hava soğuk ya yemiyo dışaırı çıkmak :))))))) he he heiyi geceler çayın yanına birşeyler alıyım diye çıktım burger kıng kazanmak için yedigün aldım buzdolabının üstündekileri koyup foto çektim bakın isterseniz yedigün sayfasında kazanır mıyım acaba :))
Yanlış hatırlamıyosam Kerastase den kazanmıştık yurtiçi kargoyla geldi canım
inşallah kazanırsın ben üşengeçliğime çıkmadım valla ne yalan diyim katılmam dedim dışarı çıkacağıma :)))))))) hava soğuk ya yemiyo dışaırı çıkmak :))))))) he he he
Zicco Kokteyl Süzgeci - Kategoriler50 tl'lik çekin yanında çok zayıf kalmıyor muhayırrr
bende kazanayım yaa(
geçene burger gittiğimde çok keyif aldık oğluma oyun alanı var birde oyuncaklarından aldım bayağı eğlendi eşim bedava olmayınca fast food karşıtı kazandım dersem ses çıkarmaz belki yarışmalara ara vericem bu akşam paydos ediyorum çok yorgun hissediyorum kendimi oğullarım sırayla hasta oldular pestilim çıktı size bol şanslar real olur inşallah ara ara onu takip edicem
sağol canım.:13:.
bende hep 4 te kalıyordum,şansss.. +5 sn leri alınca oldu birisi..diğeri de öylesine işte..
kendi hesabımdan saç spreyi ve mavi krem, anamdan da deodorantla jeli kazandım..
ama artık davetlere hak vermiyor nivea, sorun mu var ne?
kabul ettiklerim de herhalde olmuyor,
çünkü kabul ettiğim halde ark.lar davet yolluyor..:44:
bugün veet kargom geldi ağda bantları ve tüy dökücü krem var..
paketlere bi gözatayım nasıl bişey dedim..
.içini açtım baktım, paketlerin üzerinde kaç adet bant yazıyorsa pakette yarısı var
16 yerine 8,20 yerine 10,12 yerine 6 adet adet vardı ,şaka gibi..
içinden almışlar..kargo poşeti gayet muntazam, hasarsızdı, kargoda olmamış..
Evet cnm kesinlikle şans işiEki Görüntüle 570621 Çok tatlısın cnm kapalılıkta ayrıca yakışmışNıvea şans işi ya
evet canımm kapandımda açık footmu kaldırdım onu koydumm
Tebrikler cnmsonunda bb kremi kazandımm
Tebrikler cnm:13:NIVEA Hacim Veren Saç Spreyi Kazandım :) totem yaptım hahahahahah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?