Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Konserdeyiz ‏@Konserdeyiz
Birazdan yazacağımız yazıyı RT yapacak ilk takipçimiz, bu akşam Neşet Ruacan @ Living Room konserine çift kişilik davetiye kazanacak !

Kızlaarr nıvea dan daha önce deodorant kazandığım hesabımdan şimdide duş jeli kazandım fakat form çıkmadı sizede aynısı oldumu ?

maggiden bisürü çorba kazanmışım netcem ben o kadar çorbayı bilmiyorum :26:
benim gözüm çekte
bi kazansam çılgınlar gibi harcicam

Kia, müzikle hayatın ritmini birleştiriyor ve size yepyeni bir yarışma sunuyor. “Farklı Bir Ritim” 2 bölümden oluşuyor. Kendi müziğinizi yaratıp her hafta 1 kişiye iPad Retina display kazanma şansı, yarışma sonunda ise 1 kişi Kia Picanto büyük ödülünü kazanıyor. Belki de şanslı kişi sizsiniz.
Yarışmaya Beat sekmesinden veya aşağıdaki linkten katılabilirsiniz: Kia Türkiye - The Power to Surprise | Facebook

Kia Türkiye | Facebook

*Kia beatmaker aşamasında altı haftadır kazananlar online oylamayla seçilecek ve her hafta en yüksek oy alan Retina ekranlı iPad kazanacak.
* Büyük ödülü kazananin beat ozelligine gore Kia hakemleri tarafindan ve oylamayla secilecektir.

Yeni yıla girerken TarzMeselesi.net'ten sürpriz hediyeler kazanmaya ne dersiniz? Yapacağınız şey çok basit:
-Yeni yıl mesajını bu gönderinin altına yorum olarak yazarak bizimle paylaş.
-Bu gönderiyi duvarında "herkese açık" şekilde paylaş.

Çekilişle belirleyeceğimiz 5 kişi bizden sürpriz hediye paketleri kazanacak. Kampanyamız 16 Aralık Pazar günü sona erecek. Hepinize huzurlu, mutlu, renkli ve çok tarz bir yıl dileriz!

https://www.facebook.com/tarzmeselesi.net

bu maggi nasıl yapılıyo ben sadece paylaşıyorum
doğru yapıyorsun
bende hem paylaşıyorum hemde yemek tarifleri gönderiyorum
paylaşımlarımdan 20 tariflerimden de 10 adet kazanmışım
daha öncede 3+10 adet daha kazanmıştım onlar geldi

link çıkmıyor neden anlamadım
kılıç home facede çekiliş var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…