Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu moneydeki doğrulama kodlarından nefret ediyorum bide son soruda takıldım %100 ü kaybettim %75 aldım 3 tane komik olan 1.yi yaptım 2.de son soruyu gene unuttum bunadımmı ne :)

kızlar yumoşa artık pes diyorum gerekten sayfasınada yazdım zaten kendi facemden sadece kazandığım en az15 dir..eşimin teyzemin facesi hariç hep listede başında oldum
haksızlığın daniskası beğenilerdne bile kaldırdım yumoşa..vaktima yazık oldu delirmemek elde değil

aynen gülüm pes sonradan açıldım ama kendi facede 15-20 kez tamam ladım eşimin facede 7. sıradayım ki ikimizde bişey kazanamamışız annemle ablam oynamadıkları halde yumoş seti kazanmışlar gidip saçlarını yolasım var :)))))))) pazartesi gidicem ailemin yanına soracam ne halt ettinizde kazandınız diye ((((( bahtsız bedeviyim resmen

yumosun oyunu cok sıkıcı bende bıcok kez tamamladım ama banada bısıy cıkmamıs

omo da bır gun gerıden gelıyorum bır gun nete gıremedım kaldı sızce bısıy kazanabılırmıyım?

ama resmen haksızlık yaaa çıkmamasına değilde vaktime acıdım vallahi
yok gerçekten şans yok

ama sonunda niveadan kazandım o kadar hakla anca bi tane

ama resmen haksızlık yaaa çıkmamasına değilde vaktime acıdım vallahi
yok gerçekten şans yok

ama sonunda niveadan kazandım o kadar hakla anca bi tane

ha ha nıvea bende oynuyorum birkaç gündür ama fos ordanda bişi yok :)))))))) bari şu çikolata şeysi biraz ucuzlasada parasıynanda olsa bişi alsam kızım keyifle yese :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…