Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

offf benim soyaddan ne kadar çok oldu böyle yaaa ( hep karışıyo tam sevinicem kursağımda kalıyo güler kullansam o daha da beter

Tatlıgacı kasım omo'ları değil mi? benimki hala gelmedi..nereye mesaj atmalıyım omonun bi sürü sayfası var

:) kızlaaarrr yılbaişından önce bende bir çekiliş yapcam ne paylaşmak var ne beğenmek :) aramızda

kızlar ben omoda bır gun gerıden gelıyorum sızde sansım olurmu en azından omo alabılırmıyım? ılk kez bu ay yapıyorumda omo kk ısını

:) kızlaaarrr yılbaişından önce bende bir çekiliş yapcam ne paylaşmak var ne beğenmek :) aramızda
bari bize torpil geçte senin çekilişte adımız olsun hediye vermesen de olur numaradan adımızı yaz aaaaa ben kazanmışım yazim :)))))))))))
kızlar ben omoda bır gun gerıden gelıyorum sızde sansım olurmu en azından omo alabılırmıyım? ılk kez bu ay yapıyorumda omo kk ısını

canım ben geçen aylarda hiç katılmadım ama takip ediyordum pek şansın olcağını sanmıyorum hemencecik bitiyolardı :))))))))

ürünler belirli sınırda olduğu için 2 dakikada bitiyor. gelecek ayı bekle bence cnm ben geçen ay öyle yaptım bu ay başladım.

hımm üzüldüm bak şimdi neyse yarın yarın bellı olur omo urunu kalmazsa dıgerlerı zaten olmaz sadece omo olur mu dıye dusundumde neyse saglık olsun bir iki gun daha bakıp bu ay bırakırım

yokk kız ufak tefekte olsun verırım hedıye :) nolcak sevınelım beraberce:)

sadece topıkte yapcaz:) yabancı kımse olmayacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…