Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eşarp Sepeti ‏@EsarpSepeti
Günaydın.Hediye Eşarp Çekiliş Sonucu Öğleden Sonra Açıklanacaktır. Sonucu Biz de Çok Merak Ediyoruz. Bizi Takip Etmeye Devam Edin.

Carte d'Or Türkiye ‏@cartedorturkiye
#EnTatliAn etiketiyle arkadaşlarınla ev keyfinin fotoğrafını gönder, Carte d'Or Tatlı karışımlar sepeti kazanma şansı yakala!

mudo.com.tr ‏@mudocomtr
"Şehrimizde Mudo mağazası yok, #mudovitrinindeyim yarışmasına katılamıyoruz!" diyenler için sürprizimiz var! Takipte kalın!

Oyuncak Denizi
Hediye kampanyamıza katılımlarınız için çok teşekkür ederiz. Monster High Ghoulia Yelps hediye kampanyasını kazanan asil üyelerimiz,

Profilo Sinemaları <profilosinemalari@gmail.com>
11:20 (16 dakika önce)

Kime: bcc: bana
Profilo Sinemaları facebook sayfasındaki uygulamamıza katılarak 12 Aralık saat 19:15'te gerçekleşecek TWILIGHT PART 2 özel gösterimine çift kişilik davetiye kazandınız.
Gösterim Profilo AVM'de yer alan sinemamızda gerçekleşecektir. İletişim ve adres bilgilerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. ,

Profilo Alışveriş Merkezi

Gösterime katılım durumunuzu ve sizinle birlikte katılacak kişinin isim ve soy ismini bize bugün 17:00'a kadar iletmenizi rica ederiz.

Şimdiden iyi seyirler,

Profilo Sinemaları

uzun zaman sonra snickers.dan cikolata kazanmış.im çok mutlu oldum kazandığımdan da haberim yoktu kargo gelince öğrendim devam.i gelir ins

mudo.com.tr &#8207;@mudocomtr
"Şehrimizde Mudo mağazası yok, #mudovitrinindeyim yarışmasına katılamıyoruz!" diyenler için sürprizimiz var! Takipte kalın!

İyi haftalar herkese,benim sinema biletim Agua Floryada Cinemaximum sinemalarında 2 kişilk mesaj atan arkadaşlar olmuş ,uyuyorsa ona göre takas yapalım markafoni çeki ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…