Cnm hangi sinema salonu,kaç kişilik ..
2 kişillk özeline bilgi verdim canım
valla banada hep sıfır yada x veriyo he he :)))))https://www.facebook.com/ekopasaj/?...8216_8325856d5517d0c4894ccf6f6877327ac0d7074f
burdan bı ıs cıkacakmı bakalım bol bol cekılıs hakkı verıyor ama :)
verirsen isterim
bu arada sinema bileti koduna takas yapmak isteyen olursa markafoni çekini haber versin?
valla banada hep sıfır yada x veriyo he he :)))))
canım sen benle konuşmuşun zaten ben mesaj kutuma baktım ama kız kardeşim kullanıcam diyo kullanmazsa bişeye gerekyok veririm zaten sinemaya felan kendi kazandıklarıma bile gidemiyom bebeğim var diye kendimde alışveriş yapmama zatende kardeşim almazsa bişi veririm sana geçen morhipodan vardı 20 tl kimse istemedi yazdım buraya onunda tarihi geçti 2 gün oldu hatta tüm alışverişler için geçerliymiş limit yokmuş ama ben sonradan öğrendim beceremedim daha bişi almayı burdan kimsede istemedi
demek senle konuşmuştum :) neyse sağol canım kullanırsada güle güle giysin aldıklarını,morhipo ve limitsiz isterdim valla o da sağlık olsun
serap ünal yıldırım yaptım,tabii resimi biliyorsunuz maskeli polyanaekleyin ekleyin
kızlar merhaba, facebook hesabım açıldı ama açmak için neler yapmadım ki ; resimlerden arkadaşlarımı tanıdım, tel nosu girdim sms geldi ordaki kodu girdim, sonra şifre dogruladım, şifremi değiştirdim... vs vs ama hala facebook bana takmış durumda şu anda "like" özelliğimi almışlar kimseyi begenemiyorum veya mesaj açamıyorum, herhalde kızlara sürekli mavi jeans için mesaj atttığımdan oldu, arkadaşlardan bol bol mesaj atıp destek istemiştim, bu arada bayanlarda 13.sıraya geldim çok mutluyum desteklemek isteyen varsa burdan buyursun https://apps.facebook.com/yilbasindanegiysem/app/detail_photo/181 heee bu arada bu da burda yasak galiba ama bu linkten sizde yarışmaya katılabiliyorsunuz, isteyen bana oy versin msj atsın karsılığını istesin isteyen yarışmaya katılmak için kullansın karısmam, bu arada sebebini çözdüm galiba arkadaşlık listesine çok hızlıca arkadaş ekleyince sizi galiba takibe alıyor, ben hesabımı yeni açmıştım o sebepten kısa sürede çok kişi ekledim ondan beni takibe aldı facebook galiba neyse birgün hesabı kitlenen kampanyacı arkadaş olursa yardımcı olurum baya tecrübe kazandım yani :) bol şanslı bir hafta diliyorum.
bu arada lütfen sadece kampanya linklerini değil sonuç linklerini de atın hiçbirşey atlanmasın, öpüldünüz.
nivea'da amaçsızca oynarken for men duj jeli kazandım yuppiiiiiiiiiiiiiii, yarın eşimin gözüne sokacam bunu, eeee tabi 200. oynayışın ürünü
FirsatHediye.com - Hediye Fırsatları
kızlar boyle bır sıte var 15 tl kargo ucretını kapıda ptt ye oduyorsunuz baskada hıcbır ucret almadan bır adet dunyaca unlu parfumlerden ıstedıgını yolluyormus :) sızce aslı varmı yanı urunlerın gercek olması nasıl bır ıhtımal yakınlarda nısantası pazarı acılıyor aynı urunlerı orda cakma tabı 7-10 tl cıvarında verıyorlardı onlardan olmasın bunlar gerceklerı 150-200 tl bu parfumlerın bı bakın hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?