Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu twıggy ne böyle ya kimi oylasam profilime çıkmış ,hepsini tek tek sildim ,5 dakka sonra hepsi geri gelmiş profilime virüs mübarek engelledim ya

https://www.facebook.com/ekopasaj/?...8216_8325856d5517d0c4894ccf6f6877327ac0d7074f

burdan bı ıs cıkacakmı bakalım bol bol cekılıs hakkı verıyor ama :)
valla banada hep sıfır yada x veriyo he he :)))))
verirsen isterim

bu arada sinema bileti koduna takas yapmak isteyen olursa markafoni çekini haber versin?

canım sen benle konuşmuşun zaten ben mesaj kutuma baktım ama kız kardeşim kullanıcam diyo kullanmazsa bişeye gerekyok veririm zaten sinemaya felan kendi kazandıklarıma bile gidemiyom bebeğim var diye kendimde alışveriş yapmama zatende kardeşim almazsa bişi veririm sana geçen morhipodan vardı 20 tl kimse istemedi yazdım buraya onunda tarihi geçti 2 gün oldu hatta tüm alışverişler için geçerliymiş limit yokmuş ama ben sonradan öğrendim beceremedim daha bişi almayı burdan kimsede istemedi

Son düzenleme:

demek senle konuşmuştum :) neyse sağol canım kullanırsada güle güle giysin aldıklarını,morhipo ve limitsiz isterdim valla o da sağlık olsun

demek senle konuşmuştum :) neyse sağol canım kullanırsada güle güle giysin aldıklarını,morhipo ve limitsiz isterdim valla o da sağlık olsun

morhipoydu buraya yazmıştım zaten büssürüçek gelmiş bana ne işe yarıyolar anlamıyom isteyen varsa verim diye kimse bişi istemedi 2 tane 50 tl 1 tane 100 tl vardı ama onlar limitliymiş arkadaşım baktı sonradan o söyledi onlar 50 tl likler 200 tl lik alışverişe miş 100 tl liği anlayamadı nekadar olduğunu 20 tl lik olanda tüm alışverişlerde limityok kullanıla bilrmiş ama ben anlamadığım için yandı gittiler nerden geldiklerini bile bilmiyom :)))))))) arkadaşlarımı davet etmiştim ilk kayıt yaptırdığımda sanıtrım onlar alışveriş yaptıkça bana öle çekler geliyo çünkü tarihi geçmiş büssürü çek gözüküyodu sayfada :))))))))

kızlar merhaba, facebook hesabım açıldı ama açmak için neler yapmadım ki ; resimlerden arkadaşlarımı tanıdım, tel nosu girdim sms geldi ordaki kodu girdim, sonra şifre dogruladım, şifremi değiştirdim... vs vs ama hala facebook bana takmış durumda şu anda "like" özelliğimi almışlar kimseyi begenemiyorum veya mesaj açamıyorum, herhalde kızlara sürekli mavi jeans için mesaj atttığımdan oldu, arkadaşlardan bol bol mesaj atıp destek istemiştim, bu arada bayanlarda 13.sıraya geldim çok mutluyum desteklemek isteyen varsa burdan buyursun https://apps.facebook.com/yilbasindanegiysem/app/detail_photo/181 heee bu arada bu da burda yasak galiba ama bu linkten sizde yarışmaya katılabiliyorsunuz, isteyen bana oy versin msj atsın karsılığını istesin isteyen yarışmaya katılmak için kullansın karısmam, bu arada sebebini çözdüm galiba arkadaşlık listesine çok hızlıca arkadaş ekleyince sizi galiba takibe alıyor, ben hesabımı yeni açmıştım o sebepten kısa sürede çok kişi ekledim ondan beni takibe aldı facebook galiba neyse birgün hesabı kitlenen kampanyacı arkadaş olursa yardımcı olurum baya tecrübe kazandım yani :) bol şanslı bir hafta diliyorum.
bu arada lütfen sadece kampanya linklerini değil sonuç linklerini de atın hiçbirşey atlanmasın, öpüldünüz.

cok fazla ıstek yolladıysan ona buna sıkayetcı olmustur bırısı belkıde :) mumkun yanı spam tanıtım reklam vs konusudna rahatsız olan cok var.

neyse gozun aydın ne dıyelım:)

https://www.facebook.com/sekerbebeklercom?ref=stream

YARIŞMAMIZ SONUÇLANDI...

Yarışmamızı kazanan Esin Tezcan Engin'i tebrik ederiz. Çekilişimiz Random.org sitesi ile yapılmıştır. Yarışmaya katılan herkese tek tek teşekkür ederiz.

Esin hanım, özelden mesaj atarsanız, hediyemizi size nasıl ulaştıracağımızı konuşmak için iritbata geçeriz

FirsatHediye.com - Hediye Fırsatları

kızlar boyle bır sıte var 15 tl kargo ucretını kapıda ptt ye oduyorsunuz baskada hıcbır ucret almadan bır adet dunyaca unlu parfumlerden ıstedıgını yolluyormus :) sızce aslı varmı yanı urunlerın gercek olması nasıl bır ıhtımal yakınlarda nısantası pazarı acılıyor aynı urunlerı orda cakma tabı 7-10 tl cıvarında verıyorlardı onlardan olmasın bunlar gerceklerı 150-200 tl bu parfumlerın bı bakın hele

nivea'da amaçsızca oynarken for men duj jeli kazandım yuppiiiiiiiiiiiiiii, yarın eşimin gözüne sokacam bunu, eeee tabi 200. oynayışın ürünü

nivea'da amaçsızca oynarken for men duj jeli kazandım yuppiiiiiiiiiiiiiii, yarın eşimin gözüne sokacam bunu, eeee tabi 200. oynayışın ürünü

yaa bazı urunler cok gelıyor ama ben hıc onları toplamaya calısmıyorum parlatıcı mesela yada dus jelı yada el kremı bunlara hıc bakmıyorum :) belkıde ondan tutturamadım hep 4 te kaldım ben goz makyakı temızleme losyonu ıle bb kreme taktım baskasına bakmıyorum bıle ısımede yaramaz:)

kızlar ben uye oldum ama sız olmayın bence sıtede ne adres ne tel hıcbısıy yok dedıgım gıbı bırkac lıralık cakmaları kargo ucretı dıye kazıklıyorlar yanı kanmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…