Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Şu nivea gıcık etti beni yaaa Bi kere bile yapamadım

valla aynen bı tene bılşe tutturamadım 5 gelmıyor

Merhaba kampanyalar için face açmıştım ama hiç arkadaşım yok. Ekler misiniz?

http://www.facebook.com/Firarperestttt?ref=tn_tnmn

bende eklemısım :)

İpekyol Yılbaşı Falı” uygulamasının hediye çeki ödülünün ilk hafta kazananları; Tuğba Nur, Sema Güneş, Zeynep Efe’yi tebrik ediyoruz. İyi alışverişler dileriz.

bu arada nıvea nın lımıtı mı var bırsuru ıstek yaptım hıcbırı gelmıyor sıfır kaldı :Ç(

pentide defalarca yaptım bıktım artık ama bı turlu 100 olamadım 99 oldum 101 oldum bende sans yok anam

yok bende sans off deşırttı pentıde sankı corap gelse kulancam ne hırs bu bee dur dıyorum kendıme:)

benım hesap feyk degıl normalde olan arkadaslarımda bbıkacak ısteklerımden dıye zorlanıyorumda offf hesap acmalıytım benceee

Bu pentiye niye bu kadar yüklendiniz ? biri açıklayabilir mi ? ve kazandınızı nasıl anlıyorsunuz yaaa

Cnm nasıl kazanıyosun ya bana daha 5. ürün bile gelmedi uzun zamandır.
Ödüller sekmesine tıkla.kazandığın ürünler tik işaretli olur.Öyleyse kazanmışsındır

formu bir kere doldurman yeterli. her kazandığında istemiyor.

canım ya 5. ürün hiç gelmiyor yada nivea klasik mavi krem bir sürü geliyor 5 tane topluyorum..sonra nivea resmi çıkıyor yükleniyor yazsı geliyor ama yüklenmiyor..şimdiye kadar hiç form dolduramadım..acaba benim bilgisayardamı sorun var anlamadım..niveaya mesaj attım kazandıklarım görülmüyor..hatta sayfayı kopyalayıp yapıştırıp göstereyim dedim oda olmadı ..nerde terslik var anlamadım

sendeki bu şns ne yaaa ben hla sıfır :))))))))

canım ynı ürünü kazanırsan yollamıyolar

y bu pentinin bi yolumu var esmerist herkez sana teşekkür ediyor

kız anacım ne sansı bende sans falan yok hahahahah ama az once seytanın bacagını kırdım umutsuzca defalarca denemeden sonra sayarak pentıye gırdım tuttuu :9 100. oldum hahahahha super ılk defa bayadır :)

https://www.facebook.com/ekopasaj/?...8216_8325856d5517d0c4894ccf6f6877327ac0d7074f

esmerist sağol canım hatırlattıgın ıcın :)

Ekleyen arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Penti kilitlendi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…