kızlar ya ben su pentinin olayını çözemedim,dilek dile diyor okadar :26: afedersinizpentide defalarca yaptım bıktım artık ama bı turlu 100 olamadım 99 oldum 101 oldumbende sans yok anam
kızlar ya ben su pentinin olayını çözemedim,dilek dile diyor okadar :26: afedersiniz
ben sızın noel annenızım :) hediye paketıne bırkac bısıyt ekledım bugun suslemek ıcın kağıt kurek almak laızm :S suslemesem olmaz mı kızlar :) bu hafta cekılısı halledıcez nasıl yapalım bı fıkrı olan varmı:) bırde kargo masrafından korkuyorum:26: cok ısterlerse kotu olur en ucuzu hangısı yk nın ınternette uyesıyım yuzde 25 ındırım yapıyor ama ptt daha mı uygun olurkı
ptt bence ama bi araştır. ağırlığa göre ya 3,5 -5 tl arası bişi tutar bence . çok ağır değilse tabi
yok daha fazla tutar ufakda olsa kolı olur yakında ptt var olmazsa arar sorarım
sanırım 3 kiloya kadar 5 tl diptt bence ama bi araştır. ağırlığa göre ya 3,5 -5 tl arası bişi tutar bence . çok ağır değilse tabi
pentiden bende kazandım şimdi esmerist senin sayende cnm..senden sonra takıldım takip ettim denk geldi sonunda bakalım ne kazandıkk
pentiden bende kazandımmmesmerist sayende canım sağol
pentiden ilk dilekte kazandımmm
2. pentiyi kazandımm teytey
Penti olduuuuuuuuesmerist saol bacım unutmuştum hatırladım sayende
teşekkürler esmerist benimde şimdi oldu pentiiiii
kız anacım ne sansı bende sans falan yok hahahahah ama az once seytanın bacagını kırdım umutsuzca defalarca denemeden sonra sayarak pentıye gırdım tuttuu :9 100. oldum hahahahha super ılk defa bayadır :)
https://www.facebook.com/ekopasaj/?...8216_8325856d5517d0c4894ccf6f6877327ac0d7074f
esmerist sağol canım hatırlattıgın ıcın :)
kızlar pentiden kazandımne kazandım bilmiyom ama ilk kez işe yarar bişe kazandm canlarımmm
Ben bi benti daha kazandım, kardeşcağazım adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?