Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İstediğiniz kadar hakkınız var diyor, bir hesap 1 den fazla ürün kazanamaz diye bişe görmedim ben...Var mı acaba böyle bişey

farklıı canımmmmmmm

evet canım........hatta 4. yü kazandım ben

İstediğiniz kadar hakkınız var diyor, bir hesap 1 den fazla ürün kazanamaz diye bişe görmedim ben...Var mı acaba böyle bişey

ben 2 tane kazandım farklı hesaplardan. davet sınırı varmı diye sorduğumda sınırsız dedi penti. ama hediye sınırsız anlamına gelirmi bu bilmiyorum :44::44:

Evet kızlar katılım koşulları yok,soryoruz cevap da yok...Eğer birden fazla vermiyorlarsa boşuna oynamayalım...Bi yarışma yapıyolar ne açıklama var ne kural

kızlar nasıl kazanıyorsunuz pentide sabahtan beri oynuyorumm yokkk yokkk yine yokk olmuyor varmı bir püf noktası?

Fikirdenk.com
‎.@ibsfuar davetiyesi için mini yarışmalarımız Çarşamba akşamına dek sürecek. Her akşam 20.00-22.00 arasında bizi takip etmeye devam edin. 14-15-16 Aralık'ta Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde Fikirdenk.com standında görüşmek üzere !

yav bir yerden kazanamadımşu davetiyeyi ? sevabına elinde olup vericek olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…