Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar pentiye hiç katılmadım, çorap fobim var :18: kışları mecbur giyorum ve nefret ederek cok deli bi durumum var yani, siz penti dedikce zıplıyom ben

offf bende hak kazanmak için ekliyom diye uyarı aldım ve mesaj atamıyorum kimseye ne kadar sinir bozucu 1 hafta meaj atamıcam

pentiden sadece 1 kere kazandım ama niveadan henüz hiç kazanamadım,şimdide arkadaşlar beni kabul etsede niveada hakkınız yok arkadaş ekleyin diyor,kabul ediyorlar ama hala hakkın yok diyor nivea.valla bu oyun yüzünden niveaya gıcık olmaya başladım.eğer kazanamazsam birdaha hiçbirşey almam,niye arkadaşlar benim isteğimi kabul ettikleri halde hala arkadaşa istek gönder diyor bu?

bende de durum aynı

Cnm hayrına bana da bb krem kazan
Duyrulur bb krem,nemlendirici sütü(herneyse mor olandan:) bide göz temizleyici kazanana markafoni çek veriyorum ..Çok üçkağıtçı gördüm kendimi

ehehehe benimde sıradaki hedefimde bb krem ve makyaj temizleyici var diğer istediklerimin çoğunu aldım zaten:))yalnız çevremdeki herkez bana oyantmaya başladı fakat şans benden yana hep bugün eniştemden yanaydı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…