Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

niveada inat ettim lacivert losyonu almak için..yokkk 4 tane topluyorum 5.gelmiyor..
belki 300 hak gitmiştir
o yukarıda kim varsa, hangi ürünü topladığımı görüyor, 5.yi salmıyor aşşaaaa

nıveadan neyi almaya kalksam benimde 4 tane topluyorum. 5. ci gelmiyor deli oldum. Yukardaki kesin sayıyor cnm 4 te göndermiyor ürünleri. 4-5 tane alan arkadaşlar var maşallah diyorum onlara çok şanslılar.

nıveadan neyi almaya kalksam benimde 4 tane topluyorum. 5. ci gelmiyor deli oldum. Yukardaki kesin sayıyor cnm 4 te göndermiyor ürünleri. 4-5 tane alan arkadaşlar var maşallah diyorum onlara çok şanslılar.

tam vaz geçip, başka ürün topluyorum, bu kez de o ürünü toplamıyorum ya, onu yağdırıyor

ToyzzShop
Yarışmamız Başlıyor!

Az önce sizlerle Dünyanın en teknolojik Robot Balığı’nın resmini paylaştık. Farklı renkleri ile bu balıklar çok sevimli.

Bugünün sorusu: “ Resimdeki dünyanın en teknolojik robot balığının ismi nedir?

Facebook sayfamızda az önce yayınladığımız resimden ya da Toyzzshop.com - Oyuncakçınızz dan ulaşabileceğiniz sorumuzun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com adresine gönderebilirsiniz. Doğru yanıtı ilk gönderen talihli, aksesuarlarıyla birlikte bu Robot Balık setine sahip olacak.

Ayrıca doğru yanıtı gönderen 11-88-154-180-206-245-301-373-423-492-535-582-615-675. şanlı katılımcılar sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Doğru hediye seçimi yapabilmemiz için çocuğunuzun cinsiyet ve yaş bilgisini yazmanızı önemle rica ederiz.

ben artık nivea oynamıyorum arkadaşlar en az başladığından beri 500 hakla oynamışımdır bir tane deodorant almıştım başta o kadar..resmen inadına vermiyolar 4 te kalıyo birde artık oyunu yavaşlattılar kırmızı hızlıyı alsam bile oyun yavaş uyuz oldum bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…