Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selpak cekılıs

ıpad
Kıymet Selçuk

selpak hedıyesı kazananlar
Vildan Özgen
Tijen Özberber
Kadir Şen
Pınar Gökçen Selçuk
Rıdvan Sarıbal
Fulya Karabulut
Şeyma Çifçi Şahiner
Alper Tunç
Hacer Oguz
Berfin Delikaya

var mı bızden

Son düzenleme:
kızlar bu money hergunmu yapılıyor ve saat kacta?

Günaydın...

Money her hafta Salı günleri , bir de Bilkazan uygulaması var Cuma günü , ama o 15 günde bir yapılıyor.

Saatine gelince " gün içinde herhangi bir saatte" , çoğu Face sayfasında oluyor , bazende Money'in web sayfasında tatlım

sağol canım bılmıyorsdum ıyı oldu

Hediyeli sorumuza katılarak doğru cevabı verip, TakaTuka.com’dan 100 TL’lik hediye çeki kazanan ŞÜKRAN MAÇ DEMİR'i tebrik ediyoruz. İlginiz için teşekkürler.

Koray Öztürkler ‏@KorayOzturkler
Bu mesajı RT eden her 20. kişiye, 12-16 Aralık'ta İstanbul'daki Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nın her gününe 2 kişilik bilet! (5 kişi)

4100 Beğen hedefimize de ulaştık!! Bu çekilişin galibi ise
AHMET BUGDAY
Tebrikler Ahmet Bey, bu kadar bayan arasından kazanmak için çok şanslı olmak lazım :)
Hediyeniz ise müthiş bir MP3 player! Güle güle kullanın!

gozumuz aydın nıvea coktu :) 900 den 0000 dustu:) acılmıyor sayfası :)

Kızlar UPS kargo ile ne geliyo bilen varmı kargo gelmiş geri gitmiş mail atmışlar ulaşamdık size diye ne acaba merak ettim

niveada inat ettim lacivert losyonu almak için..yokkk 4 tane topluyorum 5.gelmiyor..
belki 300 hak gitmiştir
o yukarıda kim varsa, hangi ürünü topladığımı görüyor, 5.yi salmıyor aşşaaaa

niveada inat ettim lacivert losyonu almak için..yokkk 4 tane topluyorum 5.gelmiyor..
belki 300 hak gitmiştir
o yukarıda kim varsa, hangi ürünü topladığımı görüyor, 5.yi salmıyor aşşaaaa

bende bb krem için uğraştım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…