Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Balonevi 10 talihli .......... üyesine temalı parti seti armağan ediyor. Çocuğunuzun en sevdiği karakterlerle doğum gününü kutlaması için tek yapmanız gereken anketimize katılıp soruları cevaplamak! Anketimize katılın, seçtiğiniz temalı parti setini kazanın!

http://www.........../hediyeli_anket

e bebek şeysi bu

Son düzenleme:
kızlar furuttaranin dünyanın en çok kurtarılan insanı oyunund abana yardım eder misiniz face aadım Karbeyaz Kardanbeyaz(kadınlar kulübü) ekleyn ve yardım edin lütfen

2011-07-11
Alp Aycan
Fatma çelik
Sevda Yılmaz
Şükran Özçınar
AYSEL TORLAK
Sefiye Karadeniz
Erdal Akıncı
Sabiha Yıldırım çakıcı
Sevda Diler
Dincel özay

Blade Eau De Toilette

Blade kızlarının sana asla reddemeyeceğin bir teklifi var, onlarla kazanmaya var mısın?
11 – 28 Temmuz arasında her gün sorulacak sorulara doğru cevabı veren ‘100., 200., 300., 400., 500., 600., 700., 800., 900., 1000.’ kişilerden biri ol, özel tasarım çantasında Blade parfüm ve deodorant setleri kazan...
Ayrıca kampanya sonunda sorulan sorulara en çok ve en hızlı cevabı veren 5 kişiye iPod Shuffle hediye...

Blade Eau De Toilette - Duvar | Facebook

11 Temmuz Kazananları
100. Gülşah Köprülü Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
200. Gönül Hasanusta Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
300. Reyhan Can Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
400. Murat Güzey Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
500. Burak Kubilay Alpsar Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
600. Öznur Güney Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
700. Yüksel Damar Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
800. Emir Güneş Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
900. Tülay Çetin Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti
1000. Akadir Özsöylemez Özel Tasarım Çantasında Blade Parfüm ve Deodorant Seti

Verano Nerede Kampanyası 11 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Öznur Yılmaz, Duygu Cetemen, Murat Özen, Ayten Gül ve Zehra Özgönül’ü tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

oleeeeeeeeeeeyyyyyyyy kazanmışımmmmmmmmmmmmm

Verano Nerede Kampanyası 11 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Öznur Yılmaz, Duygu Cetemen, Murat Özen, Ayten Gül ve Zehra Özgönül’ü tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

aaaaaaa kazanmışımm

tebrikler kızlar güle güle kullanın darısı başımıza

eşim adına katılmıştım. kazanmışşş :81:
hemen geliyormu kii.. adres falan vermiştik zaten bişey yapmamıza gerek yok dimi ? ( veranodo)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…