kampanyalar bi bırakın beni akşama misafir gelecek:84::84::84::84::84:
Kızlar ben ''GençTurkcell'li, arkadaşlarını getir, hediyeleri götür!'' kampanyasından, mc donald's tan orta boy mcroyal menü kazandım fakat burda mc donalds yok. Bana bir şifre geldi sanırım o şifreyi söyliyerek bu menüyü bedava alıyoruz. Bu hediyeyi isteyen birine verebilirim. Bana özel mesajtan ulaşabilir. 1 Ağustos'a kadar kullanma şansı var...
cnm hayırlı olsun...
Sonuçlara nerden ulaştın yada onlarmı ulaştı sana sonuçları bulamıyprum hiç biyerden.kazananları kopyalarmısın buraya
[sıze=3]kızlar ben ''gençturkcell'li, arkadaşlarını getir, hediyeleri götür!'' kampanyasından, mc donald's tan orta boy mcroyal menü kazandım fakat burda mc donalds yok. Bana bir şifre geldi sanırım o şifreyi söyliyerek bu menüyü bedava alıyoruz. Bu hediyeyi isteyen birine verebilirim. Bana özel mesajtan ulaşabilir. 1 ağustos'a kadar kullanma şansı var...[/sıze]
ben alabilrimmmm
Kızlar ben ''GençTurkcell'li, arkadaşlarını getir, hediyeleri götür!'' kampanyasından, mc donald's tan orta boy mcroyal menü kazandım fakat burda mc donalds yok. Bana bir şifre geldi sanırım o şifreyi söyliyerek bu menüyü bedava alıyoruz. Bu hediyeyi isteyen birine verebilirim. Bana özel mesajtan ulaşabilir. 1 Ağustos'a kadar kullanma şansı var...
msj geldi telefona
soya filizim bizsiz mi yiyeceksinbiri yer biri bakar kıyamet ondan kopar
senin formunu koruman lazım şekerim
Kızlar bi anda 3-4 kişi mesaj attı aralarından seçmek zor oluyor. Ve adaletsizlik olsun istemiyorum. Saat 2:30'a kadar isteyenler mesaj atsın. Bende aralarında çekiliş yapayım ve cıkanı buraya yazayım.
Kızlar bi anda 3-4 kişi mesaj attı aralarından seçmek zor oluyor. Ve adaletsizlik olsun istemiyorum. Saat 2:30'a kadar isteyenler mesaj atsın. Bende aralarında çekiliş yapayım ve cıkanı buraya yazayım.
kampanyacı olduğun nasıl belli çekiliş yap tabiii
artık ev işlerini de çekilişle yapmaya başlayacağız ütü yemek bulaşık acaba önce hangisini yapsam neyse ben bir çekiliş yapıyım çıkandan başlarım
Kızlar mesaj atış sıranıza göre sıralıycam ve RANDOM.ORG - True Random Number Service ile çekilişi yapıcam. Hangi numara cıkarsa ona vericem
keske bos bır sık olsada hcbırını yapmasak :)))))))
Kızlar mesaj atış sıranıza göre sıralıycam ve RANDOM.ORG - True Random Number Service ile çekilişi yapıcam. Hangi numara cıkarsa ona vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?