Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayır ben bitirebiliyorum 35 snde proğram falanda kullanmıyorum. hızlı olmak gerekiyor.
ama her 20. kişiye veriyor hediyeyi bakalım şansıma tutacakmı

Eğer binboa vodka ise ben 22 saniyede bitiriyorum. Program kullanmayı da bilmiyorum. Kazandım

nabersınız fıstıklar:) çekiliş paketını hazırladım pazartesı yollucam ama kıme :) nasıl yapacağımızı yazarım bırazdan

Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi

kızlar hesabıma girdiğimde bu yazı çıkmıştı..tel.açtırma hariç ne yapılabilir..ve neden oldu acaba? ona göre temkinli olayım bir dahaki sefere..bana yardımcı olun lütfen..

HAYDİN KİME ÇIKARSA GÜLE GÜLE KULLANSIN İNŞALLAH BESMELE İLE BAŞLAYALIM ...

Şimdi çekilişi şöyle yapıcaz; çekilişe katılmak isteyen arkadaşlarım bu mesajı beğenecekler (sayı karsılastırcam) ve ardından bana mesaj atacaklar mesajlarında gerçek isimlerini ve soyadlarının baş harfini yazacaklar (Örn: Ayşe B.) mümkün mertebe bu sayfada sürekli aktif olarak kullanıcılardan birine gitsin istiyorum önüne tam olarak nasıl geçeriz bilmiyorum ama duyan gelir falan :) neyse sayıdan anlaşılır süremiz bu mesajdan sonra başlayacak ve Pazar günü saat 19:00 da bitecek ve pazar günü süre dolduktan sonra eskı usul isimleri bir kağıda yazarak kavanoza koyucam kavanozuda resımlerım sıze ve ısmı esıme çektiricem :) (katkısı olsun:)) nickini burda paylasıcam kazananın o kısıde en gec pazartesi saat 14:00 e kadar bana mesaj ıle telefon adres tam ısım gıbı bılgılerı gonderecek bende ptt kargo ıle odemesını kendım yaparak kolıyı pazartesi 17 sinde gonderıcem.

Not: Eğerki dediğim saatler arasında kazanan bana bılgılerını ulastırrmazsa çektiğimiz 3 yedek isimi deneyeceğiz onlar içinde saatler şöyle; 1. yedek pazartesi 14:00-14:30/ 2. yedek pazartesi 14:30-15:00/3. yedek 15:00-15:30 saatlerı arasında bana ulasmak zorunda olacak cunku vakıt kaybetmeden gun ıcerısınde tamamlamak ıstıyorum cekılısı aynı gun kargoya verebılmek adına.

umarım eksik birşey kalmamıştır. çekilişe kendi adımıda mı yazsam :) şaka şaka :)) HERKESE İYİ ŞANSLAR KIZLARRRR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…