sen bana yolla ben kargo paramı veririmben bişey kazanamıyorumki ya twitter kullanmıyorum beceremiyorum
:)))))))))))))))))) çok güzel bişey yapıyorsun bence bir kişiye bile çıkacak olsa bence hoş bir hareket paylaşmak güzeldir
kız sen deme bari ben hala sıfır puandayım önce veriyo çekiliş hakkı sonra x çıkarıp hepsini geri alıyo ben nasıl bir uğursuzum anlamadım :))))))))
canım bende yenıyım bu ıslerde hemde ccccooook yenı dağıtarak gırdım ısın ıcıne:) yaaa paylasmayı severım bılmıyorum aramızdan bırımı ama pentıden 3 kez 100. oldum yanı 2 kezı bana fazla bıle kazandım sonucta 3. yude facebook lsıtemdekı tanımadıgım bır arkadas bana hıc cıkmadı dıyordu ona verdım 3. hakkımı yanı fazlasını paylasmak guzel elımde olmayanı paylasamam ama olursada paylasırım hepımız aynısını yapsak aslında ne kadar guzel olur karsılıksız bırseyler almakta vermekte cok guzel bır duyguumarım hepımız bırbırmıze bu duyguları besleyebılırız.
bende sadece pentıden kazandım baskada bısıy kazanmadımyanlız degılsın yanı
selamlar kızlar iyi hafta sonları herkese
yelkenlikız düşüncen çok güzel canım zaten adımı bir kes görmedim daha kazananlarda belki şans getirirsin
kızlar ben bişey sormak istiyorum şu niveada bi kaç tane kazanan varmı aramızda çok merak ediyorum en az 500 kere oynadım başladığından beride bakıyorum millet 5 de 5 kazandım diyo deli olmamak elde değilben oynamayı bıraktım artık ama bugün baktım 15 hak gelmiş onları bitiricem birazdan çıkacağından değil ya işte
selamlar kızlar iyi hafta sonları herkese
yelkenlikız düşüncen çok güzel canım zaten adımı bir kes görmedim daha kazananlarda belki şans getirirsin
kızlar ben bişey sormak istiyorum şu niveada bi kaç tane kazanan varmı aramızda çok merak ediyorum en az 500 kere oynadım başladığından beride bakıyorum millet 5 de 5 kazandım diyo deli olmamak elde değilben oynamayı bıraktım artık ama bugün baktım 15 hak gelmiş onları bitiricem birazdan çıkacağından değil ya işte
kızlar bunivea şeysinin ,nivea hediyelerinin ne zaman gönderileceği konusunu bilen var mı?
ben sayfada göremedim yine kör melahat
ben de 5'te 5 yaptım ama ilk açıldığı gün kazanmak çok kolaydı. bir kaç gün sonra çok zorlaştı. kazandığımı o zaman kazandım. son niveayı da belki 500. denememden sonra dün aldım. eşimin hesabından oynuyorum şimdi ama 1 tane zor kazanabildim
şans getirsn sana cokcok
bende o kadar cok oynadımkı ama ıhh olmadı dun en son 70-80 hak vardı 5 urunude kazanmıs bırıne oynattım butun hakları ama :) oda bırsey yapamadı sonucta benım sansıma oynadı cıkmayacaksa cıkmıyor:)
ben kazanmadıgımaaa bısıy dıyemıcemmm :)
1 gece 2 gün Republika Ortaköy'de 2 kişilik konaklama kazandın. İletişime geçebilmemiz için isim-soyisim ve telefon numaranı yollar mısın?
ayyyyyy kazandım kazanmasınada gidemicem sanırım
starpetin cevabı neydi unuttummmmderken buldum
cvp verimli tüketim hareketi
tebrikler canımgitmiceksen devrediliyorsa ben gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?