Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sen bana yolla ben kargo paramı veririm ben bişey kazanamıyorumki ya twitter kullanmıyorum beceremiyorum

canım bende yenıyım bu ıslerde hemde ccccooook yenı dağıtarak gırdım ısın ıcıne:) yaaa paylasmayı severım bılmıyorum aramızdan bırımı ama pentıden 3 kez 100. oldum yanı 2 kezı bana fazla bıle kazandım sonucta 3. yude facebook lsıtemdekı tanımadıgım bır arkadas bana hıc cıkmadı dıyordu ona verdım 3. hakkımı yanı fazlasını paylasmak guzel elımde olmayanı paylasamam ama olursada paylasırım hepımız aynısını yapsak aslında ne kadar guzel olur karsılıksız bırseyler almakta vermekte cok guzel bır duygu umarım hepımız bırbırmıze bu duyguları besleyebılırız.

bende sadece pentıden kazandım baskada bısıy kazanmadım yanlız degılsın yanı

selamlar kızlar iyi hafta sonları herkese
yelkenlikız düşüncen çok güzel canım zaten adımı bir kes görmedim daha kazananlarda belki şans getirirsin

kızlar ben bişey sormak istiyorum şu niveada bi kaç tane kazanan varmı aramızda çok merak ediyorum en az 500 kere oynadım başladığından beride bakıyorum millet 5 de 5 kazandım diyo deli olmamak elde değil ben oynamayı bıraktım artık ama bugün baktım 15 hak gelmiş onları bitiricem birazdan çıkacağından değil ya işte

kızlar bu nivea şeysinin ,nivea hediyelerinin ne zaman gönderileceği konusunu bilen var mı?
ben sayfada göremedim yine kör melahat

evet canım paylasmak guzeldır
:) ayyy bı o ıste puanım nasıl arttıysa muhtemelen ılk kesfedenlerden oldum attıgım lınkler cok tıklandı :) 120 olmusu:) bı tırnak makası verseler barı :))) bende o gaflete bır kere dustum 18 falan hakım vardı o sıra gıttı o gun bugun tıklamıyorum :) baska bı hesabım var onda az var o yuzden x gelsede onemsız dıye basıyorum oda kazandırıyor :)) ugursuz degılsındır deme oyle dılegını guzel dıle;

sorma sorma ne penti ne nivea gidip bi kursun döktüreyim

ben de 5'te 5 yaptım ama ilk açıldığı gün kazanmak çok kolaydı. bir kaç gün sonra çok zorlaştı. kazandığımı o zaman kazandım. son niveayı da belki 500. denememden sonra dün aldım. eşimin hesabından oynuyorum şimdi ama 1 tane zor kazanabildim

şans getirsn sana cokcok
bende o kadar cok oynadımkı ama ıhh olmadı dun en son 70-80 hak vardı 5 urunude kazanmıs bırıne oynattım butun hakları ama :) oda bırsey yapamadı sonucta benım sansıma oynadı cıkmayacaksa cıkmıyor:)

kızlar bu nivea şeysinin ,nivea hediyelerinin ne zaman gönderileceği konusunu bilen var mı?
ben sayfada göremedim yine kör melahat

ben kazanmadıgımaaa bısıy dıyemıcemmm :)

maşallah diyorum ve susuyorum

inşl canımcım :)
bende pentiden kazandım iki gü önce 6 tane daha oynamıyorum sıkıldım hemde başkalarıda alsın değilmi
bb kremi denemek isityodum niveada alıcaktım ama memnun kalırmıyım diye düşünüyodum şans artık
bende ilk gün dedorant kazanmıştım:)
uyuz oldum artık niveaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…