Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

uwwww hadi hayırlısı neler var içinde çok merak ettimmmm

esmerist twitterda sinema bileti kazanmışsın canımm antolojiden

içinde neler var acaba? kutu büyük

kızlar hepınıze sans dılıyorum bende olmayan esmeristte çok olan şeyden:))) mesajlarınıza cevap veremıyorum malum 10dk. mevzu bahıs

banaa ver banaaaaa

çıkarsan tabıkı sana vercem:)

uwwww hadi hayırlısı neler var içinde çok merak ettimmmm

canım ufak tefek bısıyler ıste :) kulçe külçe altın olsaydıda gonderseydım ama :)

içinde neler var acaba? kutu büyük

kutumuza kıtlendık buyuk hıssedıyoruz :) ufak tefek seyler sekerım buyutulecek bırsey yok elımden geldıgınce

sende olmasannn seni çok seviyorum kız

toplamda kaç hediye var kaç kişi arsında olacak çekiliş

düşünmen yeter yavrum belki ilk adımı sen atıyosundur buradaki yarışmada .Rabbim hepimize bol hayırlı şans versin bazen gidip geliyor ama dua ve inanç herşeyin başında geliyor

toplamda kaç hediye var kaç kişi arsında olacak çekiliş

sadece 1 kutu var canım dığerlerı kutunun ıcındekıler yanı keske kargo ucretı olmasaydıda dedıgın gıbı 3-5 kısıye gonderebılseydım ama kargo ucretı sıkıntı. yanı okursan yazdıklarımı 1 kısı hedıyekazanacak 3 de yedek olacak sartları okuyun kızlar sonra zamanında bılgınız ulasmazsa bırsey yapamam yazdım bır kere lutfen okuyunnnn

düşünmen yeter yavrum belki ilk adımı sen atıyosundur buradaki yarışmada .Rabbim hepimize bol hayırlı şans versin bazen gidip geliyor ama dua ve inanç herşeyin başında geliyor

:) belkıde aranızda cokkk kazananlar kazandıklarını bıraz paylassanız yanıı:))) canım hakkaten mesallah cok sanslısın. hepımıze versın amınn

sen bana yolla ben kargo paramı veririm ben bişey kazanamıyorumki ya twitter kullanmıyorum beceremiyorum

bunun linkini paylaşsana canım ben bulamadım
4 kere blogtan kazandım nerde görsem katılıyorum valla

https://www.facebook.com/arispirlantasanati/app_280467568738471
blog nedir
:)))))))))))))))))) çok güzel bişey yapıyorsun bence bir kişiye bile çıkacak olsa bence hoş bir hareket paylaşmak güzeldir
https://www.facebook.com/ekopasaj/?...8216_8325856d5517d0c4894ccf6f6877327ac0d7074f

buaralar buda cıkmaz oldu yahu ılk zamanlart tırmanarak artıyordu :))
kız sen deme bari ben hala sıfır puandayım önce veriyo çekiliş hakkı sonra x çıkarıp hepsini geri alıyo ben nasıl bir uğursuzum anlamadım :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…