uwwww hadi hayırlısı neler var içinde çok merak ettimmmmHAYDİN KİME ÇIKARSA GÜLE GÜLE KULLANSIN İNŞALLAH BESMELE İLE BAŞLAYALIM ...
Eki Görüntüle 576775 Eki Görüntüle 576773 Eki Görüntüle 576774 Eki Görüntüle 576771 Eki Görüntüle 576772 Eki Görüntüle 576770
Şimdi çekilişi şöyle yapıcaz; çekilişe katılmak isteyen arkadaşlarım bu mesajı beğenecekler (sayı karsılastırcam) ve ardından bana mesaj atacaklar mesajlarında gerçek isimlerini ve soyadlarının baş harfini yazacaklar (Örn: Ayşe B.) mümkün mertebe bu sayfada sürekli aktif olarak kullanıcılardan birine gitsin istiyorum önüne tam olarak nasıl geçeriz bilmiyorum ama duyan gelir falan :) neyse sayıdan anlaşılır süremiz bu mesajdan sonra başlayacak ve Pazar günü saat 19:00 da bitecek ve pazar günü süre dolduktan sonra eskı usul isimleri bir kağıda yazarak kavanoza koyucam kavanozuda resımlerım sıze ve ısmı esıme çektiricem :) (katkısı olsun:)) nickini burda paylasıcam kazananın o kısıde en gec pazartesi saat 14:00 e kadar bana mesaj ıle telefon adres tam ısım gıbı bılgılerı gonderecek bende ptt kargo ıle odemesını kendım yaparak kolıyı pazartesi 17 sinde gonderıcem.
Not: Eğerki dediğim saatler arasında kazanan bana bılgılerını ulastırrmazsa çektiğimiz 3 yedek isimi deneyeceğiz onlar içinde saatler şöyle; 1. yedek pazartesi 14:00-14:30/ 2. yedek pazartesi 14:30-15:00/3. yedek 15:00-15:30 saatlerı arasında bana ulasmak zorunda olacak cunku vakıt kaybetmeden gun ıcerısınde tamamlamak ıstıyorum cekılısı aynı gun kargoya verebılmek adına.
umarım eksik birşey kalmamıştır. çekilişe kendi adımıda mı yazsam :) şaka şaka :)) HERKESE İYİ ŞANSLAR KIZLARRRR...
oyy bende hepinizi seviyorum canım benim adlarınızı görünce seviniyorum çekilişlerde
aşkolsun kzı linki be yayınladım seni görsün diye. gidiyosun joeyfuna teşekkür ediyorsunsende olmasannn seni çok seviyorum kız
aşkolsun kzı linki be yayınladım seni görsün diye. gidiyosun joeyfuna teşekkür ediyorsun
masallahhh
HAYDİN KİME ÇIKARSA GÜLE GÜLE KULLANSIN İNŞALLAH BESMELE İLE BAŞLAYALIM ...
Eki Görüntüle 576775 Eki Görüntüle 576773 Eki Görüntüle 576774 Eki Görüntüle 576771 Eki Görüntüle 576772 Eki Görüntüle 576770
Şimdi çekilişi şöyle yapıcaz; çekilişe katılmak isteyen arkadaşlarım bu mesajı beğenecekler (sayı karsılastırcam) ve ardından bana mesaj atacaklar mesajlarında gerçek isimlerini ve soyadlarının baş harfini yazacaklar (Örn: Ayşe B.) mümkün mertebe bu sayfada sürekli aktif olarak kullanıcılardan birine gitsin istiyorum önüne tam olarak nasıl geçeriz bilmiyorum ama duyan gelir falan :) neyse sayıdan anlaşılır süremiz bu mesajdan sonra başlayacak ve Pazar günü saat 19:00 da bitecek ve pazar günü süre dolduktan sonra eskı usul isimleri bir kağıda yazarak kavanoza koyucam kavanozuda resımlerım sıze ve ısmı esıme çektiricem :) (katkısı olsun:)) nickini burda paylasıcam kazananın o kısıde en gec pazartesi saat 14:00 e kadar bana mesaj ıle telefon adres tam ısım gıbı bılgılerı gonderecek bende ptt kargo ıle odemesını kendım yaparak kolıyı pazartesi 17 sinde gonderıcem.
Not: Eğerki dediğim saatler arasında kazanan bana bılgılerını ulastırrmazsa çektiğimiz 3 yedek isimi deneyeceğiz onlar içinde saatler şöyle; 1. yedek pazartesi 14:00-14:30/ 2. yedek pazartesi 14:30-15:00/3. yedek 15:00-15:30 saatlerı arasında bana ulasmak zorunda olacak cunku vakıt kaybetmeden gun ıcerısınde tamamlamak ıstıyorum cekılısı aynı gun kargoya verebılmek adına.
umarım eksik birşey kalmamıştır. çekilişe kendi adımıda mı yazsam :) şaka şaka :)) HERKESE İYİ ŞANSLAR KIZLARRRR...
esmerist twitterda sinema bileti kazanmışsın canımmantolojiden
banaa ver banaaaaa
uwwww hadi hayırlısı neler var içinde çok merak ettimmmm
içinde neler var acaba? kutu büyük
sende olmasannn seni çok seviyorum kız
kızlar hepınıze sans dılıyorum bende olmayan esmeristte çok olan şeyden:))) mesajlarınıza cevap veremıyorum malum 10dk. mevzu bahıs
çıkarsan tabıkı sana vercem:)
canım ufak tefek bısıyler ıste :) kulçe külçe altın olsaydıda gonderseydım ama :)
kutumuza kıtlendık buyuk hıssedıyoruz :) ufak tefek seyler sekerımbuyutulecek bırsey yok elımden geldıgınce
düşünmen yeter yavrum belki ilk adımı sen atıyosundur buradaki yarışmadakızlar hepınıze sans dılıyorum bende olmayan esmeristte çok olan şeyden:))) mesajlarınıza cevap veremıyorum malum 10dk. mevzu bahıs
çıkarsan tabıkı sana vercem:)
canım ufak tefek bısıyler ıste :) kulçe külçe altın olsaydıda gonderseydım ama :)
kutumuza kıtlendık buyuk hıssedıyoruz :) ufak tefek seyler sekerımbuyutulecek bırsey yok elımden geldıgınce
toplamda kaç hediye var kaç kişi arsında olacak çekiliş
düşünmen yeter yavrum belki ilk adımı sen atıyosundur buradaki yarışmada.Rabbim hepimize bol hayırlı şans versin bazen gidip geliyor ama dua ve inanç herşeyin başında geliyor
sadece 1 kutu var canım dığerlerı kutunun ıcındekıler yanı keske kargo ucretı olmasaydıda dedıgın gıbı 3-5 kısıye gonderebılseydım ama kargo ucretı sıkıntı. yanı okursan yazdıklarımı 1 kısı hedıyekazanacak 3 de yedek olacak sartları okuyun kızlar sonra zamanında bılgınız ulasmazsa bırsey yapamam yazdım bır kere lutfen okuyunnnn
:) belkıde aranızda cokkk kazananlar kazandıklarını bıraz paylassanız yanıı:))) canım hakkaten mesallah cok sanslısın. hepımıze versın amınn
bunun linkini paylaşsana canım ben bulamadımayyyy şu avivadan bende kazanmışım eşim adınaO gün kazananlar açıklandığında bulamamıştım adını meğer listenin en sonundaymış mail geldi de gördüm Petrol ofisi 100 tl yollar benim yehuuuuuuuuuuu
blog nedir4 kere blogtan kazandım nerde görsem katılıyorum valla
https://www.facebook.com/arispirlantasanati/app_280467568738471
:)))))))))))))))))) çok güzel bişey yapıyorsun bence bir kişiye bile çıkacak olsa bence hoş bir hareket paylaşmak güzeldir[sıze=3]haydin kime çıkarsa güle güle kullansın inşallah besmele ile başlayalım ...[/sıze]
[sıze=3]şimdi çekilişi şöyle yapıcaz; çekilişe katılmak isteyen arkadaşlarım bu mesajı beğenecekler (sayı karsılastırcam) ve ardından bana mesaj atacaklar mesajlarında gerçek isimlerini ve soyadlarının baş harfini yazacaklar (örn: Ayşe b.) mümkün mertebe bu sayfada sürekli aktif olarak kullanıcılardan birine gitsin istiyorum önüne tam olarak nasıl geçeriz bilmiyorum ama duyan gelir falan :) neyse sayıdan anlaşılır süremiz bu mesajdan sonra başlayacak ve pazar günü saat 19:00 da bitecek ve pazar günü süre dolduktan sonra eskı usul isimleri bir kağıda yazarak kavanoza koyucam kavanozuda resımlerım sıze ve ısmı esıme çektiricem :) (katkısı olsun:)) nickini burda paylasıcam kazananın o kısıde en gec pazartesi saat 14:00 e kadar bana mesaj ıle telefon adres tam ısım gıbı bılgılerı gonderecek bende ptt kargo ıle odemesını kendım yaparak kolıyı pazartesi 17 sinde gonderıcem.
Not: Eğerki dediğim saatler arasında kazanan bana bılgılerını ulastırrmazsa çektiğimiz 3 yedek isimi deneyeceğiz onlar içinde saatler şöyle; 1. Yedek pazartesi 14:00-14:30/ 2. Yedek pazartesi 14:30-15:00/3. Yedek 15:00-15:30 saatlerı arasında bana ulasmak zorunda olacak cunku vakıt kaybetmeden gun ıcerısınde tamamlamak ıstıyorum cekılısı aynı gun kargoya verebılmek adına.
Umarım eksik birşey kalmamıştır. çekilişe kendi adımıda mı yazsam :) şaka şaka :)) herkese iyi şanslar kızlarrrr...[/sıze]
kız sen deme bari ben hala sıfır puandayım önce veriyo çekiliş hakkı sonra x çıkarıp hepsini geri alıyo ben nasıl bir uğursuzum anlamadım :))))))))https://www.facebook.com/ekopasaj/?...8216_8325856d5517d0c4894ccf6f6877327ac0d7074f
buaralar buda cıkmaz oldu yahu ılk zamanlart tırmanarak artıyordu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?