aman canım kandırmaca onlar boşver
sağolsun yine forumdan arkadaşlarım sayesinde 10 u tamamladın seviyorum kızlar hepinizi
yaptıysan iyi canım benim pc açık ama kızdan herzaman başında olamıyorum geç yazıyorum :)))))))
KAzananlara tebirkler
Bugün alışveriş merkezindeydim. Pentinin önünden geçerken bi baktım dilek ağacı kurdaleler falan.
Hemen aşk ve sağlık kuardalesinden taktık sevgilimde yanımdaydı.Ay gerçeğini yapmak çok güzelmiş
Facede oynuyoruz birde gerçeğini yaptım huhhh[/QUOT
dün bende gördüm bağlamak hiç aklıma gelmedide ben en çok hangisi bağlanmış diye baktım en çoğu bu
lamadımda en az beyaz bağlanmıştı oda berış demekti
pes etmek yoookkk
KAzananlara tebirkler
Bugün alışveriş merkezindeydim. Pentinin önünden geçerken bi baktım dilek ağacı kurdaleler falan.
Hemen aşk ve sağlık kuardalesinden taktık sevgilimde yanımdaydı.Ay gerçeğini yapmak çok güzelmiş
Facede oynuyoruz birde gerçeğini yaptım huhhh[/QUOT
dün bende gördüm bağlamak hiç aklıma gelmedide ben en çok hangisi bağlanmış diye baktım en çoğu bu
lamadımda en az beyaz bağlanmıştı oda berış demekti
benim ağaçta hepsinden vardı karışıktı sağşık biraz daha çok gibiydi
kızlar bu metroda arkadaslarımı masaya davet edemiyorum davet butonuna basıyorum bi değişilkik yok listem cıkmıyor acaba bende mi sorun var baska sorun yasayan varmı
HONDA CORPORATIONS
Sefton Street Liverpool,
Merseyside L8 5SN,
UNITED KINGDOM
DEGERLI: KAZANAN,
Bu yazismalar resmen Yedi Yüz Bin Büyük Ingiliz Sterlini [700,000.00 GBP] ve HONDA ÖDÜLLER Ödül ödül degeri talebi ile ilgili e-posta aldiginizi onaylar.HONDA ÖDÜLLER uluslararasi tanitim gelen Won.
HONDA SIRKET Asya ve Avrupa ülkelerinde her yerinden tüm hizmetlerden 500.000 e-posta adresi seçilir ve yirmi milyondan fazla e-posta adresi bu ödülü promosyon katildi ve yedi farkli ülkeden yedi kisi promosyondan faydalanmak için seçildi ve Seçilmis Kazanan biri .
Bunlar kimlik numaralari sunlardir:
Parti numarasi .......... H.H.UK / 004.412.011.
Loto number...........C.C.UK/0-46
Numarasi ...... H.H.UK / 04567 Kazanma
öge kazanma .......... HONDA ÖDÜLLER
Kazanma Tutar ...... £ 700,000.00 YTL
Sen bize seçenegi dogrulamak ve belirli bir seçenegi ve bu sürecin almak etkinlestirmek için fazla 48hrs sürmez için tutar atamak için, asagida size kazanan miktarini almak istediginiz modu formu doldurmak ve göndermek için vardir senin fazla gecikmeden miktari kazandi.
BIRLESIK KRALLIK IDDIA ACENTA
Iletisim Dr PAUL Ormond
hondacoopclaim@live.com
1. Full Names:................................
2. Address:........................................
3. Nationality:....................................
4. Country: ...
5. Marital Status:...............................
6. Mobile Phone:................................
7. Phone:...........................................
8. Age: ...
9. Sex:
10. Occupation: .
11. Winners E-mail:
Batch number..........H.H.UK/ 004412011.
Lotto number...........C.C.UK/0-46
Winning number......H.H.UK/ 04567
winning item..........HONDA AWARDS
Winning Amount......£ 700,000.00 GBP
Benim uygulama sizin saygin ofisi tarafindan olumlu verilecek umuyoruz.
Tebrikler! Bir kez daha.
Not: Herhangi bir sahipsiz ödülü HONDA CORPORATION hazineye iade edilecektir. Kendinizi kesinlikle kazanan ayrintilarina tutmak için tavsiye edilir ve ödül müsadere önlemek için herhangi bir birey veya firma ile paylasmak istemiyorum.
bune kızlar mail gelmiş saçma sapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?