Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu benim face adresim ekleyin davetleşelim,bir de bedava kuponlarım var dilerseniz sinema biletiyle falan takas edebiliriz

Kızlar anlaşalım da veet ' te hep aynı elbiseyi seçelim ki o elbise çıksın..

özel mesaj gönderemiyorum, sanırım hiç şansım yok, ama çok incesin, hediye verenlerin çok olsun:)

canım sadece cekılıs ıcın gelmedıysen yaz burdada alırım ama sadece cekılıs ıcın geldıysen olmaz senın vıcdanına kalmıs yazarsan yazarım ama. sureklı hepberaber cekılıslere katılıyoruz burada bırde bız kendımız yapalım dedık o sızın ıncelıgınız amın hepımızın ınsallah.

Canımm harikasınnnnnnnnnnnn..

Umarım o şanslı kişi ben olurummmm

kendı adımıda yazcam bende sanssızım :)) bol sans canım

aferını kaptım quıt anacım duyan gelır dedıydım de senı beklemıyordum beee:)) bızım topıcde de yaparız bır ara

ben ne sectıgımı hıc bılmem 4 kere kazandım 3 u bana gelecek mecburen hepsını ısaretledım ben o kadar cok dıledıkkı habırebunu dıledınız dıyordu sasıırrdımm:) socet çoraptır onlar o zaman

Kızlar anlaşalım da veet ' te hep aynı elbiseyi seçelim ki o elbise çıksın..

bencede evettt ama sıradannmı gıdıyor benmı yanlıs goruyrum

Bende çok şansızım şuana kadar hiç kazanmadım :) Hayrılısı bakalım olur inşallah yaa :)

kızlar yatsandan kazandığım yatağım geldi.çok rahattt

kız nasıl yanı yatak geldı derken kım neyle getırdı yatağı kargo degıldır heralde benım haberım yok ben sonra dahıl oldum kamp lara sasırdımm:)

Bende çok şansızım şuana kadar hiç kazanmadım :) Hayrılısı bakalım olur inşallah yaa :)

pentıden kazandım bende sadece bıde solo çekılısınden tost makınası zaten nolduysa o makınadan sonra oldu takıldım bu ıslere:) ıns olur canım

yatsan dan aradılar o haftanın kazananı bendim .mağzaya gittim istedğiğim yatağı seçtim bugün de adamlar getirdi.fiyatını da sorduk 1500liracık mış

Bende çekilişine katılmak istiyorum ama mesaj gönderemiyorum Zaten sadece bu forumu takip ediyorum sadece çekiliş için burda değilim yani:) Eğer istersen beni de çekilişe ekleyebilrisin Yaprak Y. olaraktan :)

buna katılan var mı?

iyiakşamlar kızlar
yelkenlikız çekiliş için şansız ben olarak mesaj yolladım sanada

kazandımmm kazandım sonunda pentiden bende kazandımmmmmmm
110100. kişi benimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…