özel mesaj gönderemiyorum, sanırım hiç şansım yok, ama çok incesin, hediye verenlerin çok olsun:)
Canımm harikasınnnnnnnnnnnn..
Umarım o şanslı kişi ben olurummmm
vy arkadaş organizasyon işenedemi girdin sen
bende diyom bizim topic neden boş
bende istiyom bende
böle şeyler çıkmaz bana ama bizim kızlarada ekliyim linki belkim onlar kazanır tatlım
aferin kız ne güsel düşünmüşün
kızlar şuna bakın penti ne yazmış
"Yarışmaya katılan herkesin sınırsız dilek hakkı vardır. Her 100.kişiye girdiğinizde hediye olarak Penti'nin dileğinize uygun renginde sizler için seçtiği çorabı kazanırsınız."
mesela ben hep sağlık seçtim mavi çorap mı gelecek ki bana:44::44::44:
Kızlar anlaşalım da veet ' te hep aynı elbiseyi seçelim ki o elbise çıksın..
canım sadece cekılıs ıcın gelmedıysen yaz burdada alırım ama sadece cekılıs ıcın geldıysen olmaz senın vıcdanına kalmıs yazarsan yazarım ama. sureklı hepberaber cekılıslere katılıyoruz burada bırde bız kendımız yapalım dedık o sızın ıncelıgınızamın hepımızın ınsallah.
kendı adımıda yazcam bende sanssızım :)) bol sans canım
kızlar yatsandan kazandığım yatağım geldi.çok rahattt
Bende çok şansızım şuana kadar hiç kazanmadım :) Hayrılısı bakalım olur inşallah yaa :)
pentıden kazandım bende sadecebıde solo çekılısınden tost makınası zaten nolduysa o makınadan sonra oldu takıldım bu ıslere:) ıns olur canım
ücretsiz eşya piyangosuna da katılmayı unutmayın kızlar https://www.**********************/...5197_1e7579d835014a5bc2fe007072baf1c956e153ec
yatsan dan aradılar o haftanın kazananı bendim .mağzaya gittim istedğiğim yatağı seçtim bugün de adamlar getirdi.fiyatını da sorduk 1500liracık mış
yatsan dan aradılar o haftanın kazananı bendim .mağzaya gittim istedğiğim yatağı seçtim bugün de adamlar getirdi.fiyatını da sorduk 1500liracık mış
HAYDİN KİME ÇIKARSA GÜLE GÜLE KULLANSIN İNŞALLAH BESMELE İLE BAŞLAYALIM ...
Eki Görüntüle 576775 Eki Görüntüle 576773 Eki Görüntüle 576774 Eki Görüntüle 576771 Eki Görüntüle 576772 Eki Görüntüle 576770
Şimdi çekilişi şöyle yapıcaz; çekilişe katılmak isteyen arkadaşlarım bu mesajı beğenecekler (sayı karsılastırcam) ve ardından bana mesaj atacaklar mesajlarında gerçek isimlerini ve soyadlarının baş harfini yazacaklar (Örn: Ayşe B.) mümkün mertebe bu sayfada sürekli aktif olarak kullanıcılardan birine gitsin istiyorum önüne tam olarak nasıl geçeriz bilmiyorum ama duyan gelir falan :) neyse sayıdan anlaşılır süremiz bu mesajdan sonra başlayacak ve Pazar günü saat 19:00 da bitecek ve pazar günü süre dolduktan sonra eskı usul isimleri bir kağıda yazarak kavanoza koyucam kavanozuda resımlerım sıze ve ısmı esıme çektiricem :) (katkısı olsun:)) nickini burda paylasıcam kazananın o kısıde en gec pazartesi saat 14:00 e kadar bana mesaj ıle telefon adres tam ısım gıbı bılgılerı gonderecek bende ptt kargo ıle odemesını kendım yaparak kolıyı pazartesi 17 sinde gonderıcem.
Not: Eğerki dediğim saatler arasında kazanan bana bılgılerını ulastırrmazsa çektiğimiz 3 yedek isimi deneyeceğiz onlar içinde saatler şöyle; 1. yedek pazartesi 14:00-14:30/ 2. yedek pazartesi 14:30-15:00/3. yedek 15:00-15:30 saatlerı arasında bana ulasmak zorunda olacak cunku vakıt kaybetmeden gun ıcerısınde tamamlamak ıstıyorum cekılısı aynı gun kargoya verebılmek adına.
umarım eksik birşey kalmamıştır. çekilişe kendi adımıda mı yazsam :) şaka şaka :)) HERKESE İYİ ŞANSLAR KIZLARRRR...
Günümüzün en önemli hazinelerinden biri de bilgi kaynakları. Firmalar sadece anket düzenleyerek toplumun görüşlerini almak için onlarca para harcıyor. Mysurvey de firmaların çalıştığı pazar araştırması şirketlerinden biri.
Anketlere katılarak puan kazanabilir ve bu puanlarınızı hediye çeki olarak değerlendirebilirsiniz.
MySurvey | Görüşlerinizin gücünü keşfedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?