Bende çekilişine katılmak istiyorum ama mesaj gönderemiyorumZaten sadece bu forumu takip ediyorum sadece çekiliş için burda değilim yani:) Eğer istersen beni de çekilişe ekleyebilrisin Yaprak Y. olaraktan :)
buna katılan var mı?
iyiakşamlar kızlar
yelkenlikız çekiliş için şansız ben olarak mesaj yolladım sanada
kazandımmm kazandım sonunda pentiden bende kazandımmmmmmm
110100. kişi benimmmmmmmmmm
bende çalışıyor masamı bile doldurdum çekiliş hakkını aldım:)
Bu notu paylaşıp aşk ile halı arasındaki 1 benzer noktayı bize yazana Nar Çiçeğimiz hediye
https://twitter.com/RoyalHaliFan
canım bir blogdan yusufcuk kolye kazandın müjde
sağol canım aminsüpersiniz canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
yani sanırımhttps://www.facebook.com/GondolTurkiye/app_199236346827682
her cuma soru sorulacakmış 10 kişi hediye kazanacakmış yenimi bu eskimi acab bileniniz varmı
ay ben beceremiyom pentiyiyaaaaaaaakazandımmm kazandım sonunda pentiden bende kazandımmmmmmm
110100. kişi benimmmmmmmmmm
güzelim öle değil teklif yolladığın arkadaşların teklife katılımı yapacak canım katılım yapmayan teklifleri masaya oturtmuyosağolasın canımmm
kızlar metrodan herkese davet yolladım ama kimse gelmiyo masamadavetler toplu halde geldiği için en son göndernin ki kabul oluyo sanırım uygulamalardan girip kabul etsek oluyo dolduramadım yaw masamı
sağol canım amin
yani sanırım
ay ben beceremiyom pentiyiyaaaaaaaa
güzelim öle değil teklif yolladığın arkadaşların teklife katılımı yapacak canım katılım yapmayan teklifleri masaya oturtmuyo
KAzananlara tebirkler
Bugün alışveriş merkezindeydim. Pentinin önünden geçerken bi baktım dilek ağacı kurdaleler falan.
Hemen aşk ve sağlık kuardalesinden taktık sevgilimde yanımdaydı.Ay gerçeğini yapmak çok güzelmiş
Facede oynuyoruz birde gerçeğini yaptım huhhh
adım yine hiç bir yerde yok, katılımcı listesi haricinde. yılbaşı için bir sürü blog çekilişine katıldım ve beğen paylaş fb kampanyaları da var. hiç çıkmazsa ben bu işleri bırakıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?