Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bende çekilişine katılmak istiyorum ama mesaj gönderemiyorum Zaten sadece bu forumu takip ediyorum sadece çekiliş için burda değilim yani:) Eğer istersen beni de çekilişe ekleyebilrisin Yaprak Y. olaraktan :)

yazdım canım bol sans

buna katılan var mı?

iyiakşamlar kızlar
yelkenlikız çekiliş için şansız ben olarak mesaj yolladım sanada

sansın bol olsun canm yazdımTOPLAM 46 KISIDEYIZ SUANDA

yokum

kazandımmm kazandım sonunda pentiden bende kazandımmmmmmm
110100. kişi benimmmmmmmmmm

tebrıkler canım

bunda da yokum her zaman oldugu gıbı:)

YENİ YILI ULUDAĞ'DA KARŞILAMAYA NE DERSİNİZ?

Soruları Cevapla, 2013'ü Uludağ'da Karşıla!

Yılbaşıyla ilgili sorduğumuz 5 soruyu en kısa sürede doğru yanıtlayan kişi, Ağaoğlu My Mountain Otel'den çift kişilik 3 gece konaklamalı yılbaşı tatili kazanıyor.

İşte yarışmamıza katılabileceğiniz uygulama sayfamız: Ağaoğlu - Yılbaşı Yarışması | Facebook

canım bir blogdan yusufcuk kolye kazandın müjde

sağolasın canımmm

kızlar metrodan herkese davet yolladım ama kimse gelmiyo masama davetler toplu halde geldiği için en son göndernin ki kabul oluyo sanırım uygulamalardan girip kabul etsek oluyo dolduramadım yaw masamı

adım yine hiç bir yerde yok, katılımcı listesi haricinde. yılbaşı için bir sürü blog çekilişine katıldım ve beğen paylaş fb kampanyaları da var. hiç çıkmazsa ben bu işleri bırakıyorum. :)

süpersiniz canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
sağol canım amin
https://www.facebook.com/GondolTurkiye/app_199236346827682
her cuma soru sorulacakmış 10 kişi hediye kazanacakmış yenimi bu eskimi acab bileniniz varmı
yani sanırım
kazandımmm kazandım sonunda pentiden bende kazandımmmmmmm
110100. kişi benimmmmmmmmmm
ay ben beceremiyom pentiyiyaaaaaaaa
güzelim öle değil teklif yolladığın arkadaşların teklife katılımı yapacak canım katılım yapmayan teklifleri masaya oturtmuyo

sağolsun yine forumdan arkadaşlarım sayesinde 10 u tamamladın seviyorum kızlar hepinizi

KAzananlara tebirkler
Bugün alışveriş merkezindeydim. Pentinin önünden geçerken bi baktım dilek ağacı kurdaleler falan.
Hemen aşk ve sağlık kuardalesinden taktık sevgilimde yanımdaydı.Ay gerçeğini yapmak çok güzelmiş
Facede oynuyoruz birde gerçeğini yaptım huhhh

ohh katmerli olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…