Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla saçma bişi arkaadaş seçiyon dilek diliyon her 100. kişiye çorap yolluyolar ben arada bakıyom sabit oturmuyom başına hepte kaçırıyom demin bi uğraştım okadar yaptım sonuna getirdim sayıyı tam sonunda kaptılar :)))))))) valla gider allırım daha iyi

canım bunda sayfa beğenemiyorum nasıl bişi bu

ben metroda arkadaş daveti bile yapamıyorum

yalnız değilsin bendede olmuyor

Sayfayı beğendikten sonra yenileyip deneyin birde bendede sorun olmuştu birkaç yenilemeden sonra düzeldi

Bunda beğen uyarısı çıkıyor ama beğeni göremiyorum bana bunun anasayfasını verebilecek biri varmı ?

sanırım daha başlamadı, ben de beğenemedim

sanırım henüz başlamadı keskinoğlu, yarın yine bakalım, metroyu denemeye devam edeceğim, sağol

arkadaşlar bu metronun yarışmasında sadece 5 kişiye değilmi ödül.çok ilgilenen var ben az kişi diye katılmadımda

kızlarr geldım kagıtları katlıyoruz bırazdan kazanan bellı olacak haydı hayırlısı:) sızın ıcın geldım eve arkadasa gıdıcez cekılısı yapmam lazım dedım :) cekcem gıtcem

Asil == buklecik
1. Yedek == Yehan
2. Yedek == 1namaste
3. Yedek == yprk88

Süreler malumunuz kızlar asilin yarın saat 14:00 e kadar vaktı var.

kızlar sımdı cıkmam lazım gece gelınce yazarım ayrıca aktıflık konusunda benden eskı olanlar yorum yapabılırler cıkan bırkac arkadası bılıyorum ama sızde bu konuda dusuncelerınızı belırtebılırsınız

avonun kolisine benzemesinde koca kutudan minnacık bi far çıktı

kazanan arkadaşa tebrikleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…