cuma günü hem annemden hemde kendimden çok oynamıştım ikimizde kazanmışız :))))
https://www.facebook.com/sephoraturkiye/app_282254615185542
evet arasıra cuma günleri yapılıyor.Bunun süresi geçtimi canım ?
Asil == buklecik
1. Yedek == Yehan
2. Yedek == 1namaste
3. Yedek == yprk88
Süreler malumunuz kızlar asilin yarın saat 14:00 e kadar vaktı var.
cuma günü hem annemden hemde kendimden çok oynamıştım ikimizde kazanmışız :))))
https://www.facebook.com/sephoraturkiye/app_282254615185542
Asil == buklecik
1. Yedek == Yehan
2. Yedek == 1namaste
3. Yedek == yprk88
,
3 adet ojeydi sanırım
Asil == buklecik
1. Yedek == Yehan
2. Yedek == 1namaste
3. Yedek == yprk88
daha önceki haftalarda vardı o hediyeler. bu hafta buydu zaten kazandım ben ruj,far falan :)))ojemiiirimel pudra allık falan olsaymış iyiymiş
eveeeeeeet adres bilgimi de göndermiş bulunmaktayım halen şoktayım çok sevindim şansım açılıyor galiba burayı sürekli takip ediyorum bir sürü yarışmaya katıldım ama yok tık yoktu bi ducros tan baharat kazanmıştım başka da bişey kazanamamıştım yarışmayı düzenleyen ve beni mutlu eden arkadaşıma sonsuz teşekkürler
hadi gözün aydın ozaman 2. hediyeni kazandın pek kazanamayan birine çıkması hoş olmuş valla çekilişi yapan arkadaşımızın amacıda buydu zaten paylaşa bilmek :))))))) artık bizede hediyenin resmini gösterirsin :)))))))))) herkez ne olduğunu merak ediyor :)))))))))eveeeeeeet adres bilgimi de göndermiş bulunmaktayım halen şoktayım çok sevindim şansım açılıyor galiba burayı sürekli takip ediyorum bir sürü yarışmaya katıldım ama yok tık yoktu bi ducros tan baharat kazanmıştım başka da bişey kazanamamıştım yarışmayı düzenleyen ve beni mutlu eden arkadaşıma sonsuz teşekkürler
kızlar burdan egemenadil'le ödül değiştirmiştik..bana çift kişilik sinema bileti verdi, sinemaksimum dedi ama eşimle sinemaya gittiğimizde "bu işletmede geçerli değildir" ibaresi çıktı...neolaki bu :44:
pentiden hiç kazanamadım ya benim adıma da kazanabilcek yok mu bilgilerimi versem....
35 günlük kızım da pek müsade etmiyor oynamama
hadi gözün aydın ozaman 2. hediyeni kazandın pek kazanamayan birine çıkması hoş olmuş valla çekilişi yapan arkadaşımızın amacıda buydu zaten paylaşa bilmek :))))))) artık bizede hediyenin resmini gösterirsin :)))))))))) herkez ne olduğunu merak ediyor :)))))))))
bende çok merak ediyorum sağ salim gelsin de hemen resim eklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?