Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Asil == buklecik
1. Yedek == Yehan
2. Yedek == 1namaste
3. Yedek == yprk88

Süreler malumunuz kızlar asilin yarın saat 14:00 e kadar vaktı var.

ayyyyy inanmıyorum bana çıkmış bana çok sevindirik oldum şimdi çoooooooooooooooooookk şansız olduğumu düşündüğüm bi anda bunu görmek çok ii geldi çok teşekkürler

eveeeeeeet adres bilgimi de göndermiş bulunmaktayım halen şoktayım çok sevindim şansım açılıyor galiba burayı sürekli takip ediyorum bir sürü yarışmaya katıldım ama yok tık yoktu bi ducros tan baharat kazanmıştım başka da bişey kazanamamıştım yarışmayı düzenleyen ve beni mutlu eden arkadaşıma sonsuz teşekkürler

tebrikler canım, inan cok sevindimm senin adınaa

kızlar burdan egemenadil'le ödül değiştirmiştik..bana çift kişilik sinema bileti verdi, sinemaksimum dedi ama eşimle sinemaya gittiğimizde "bu işletmede geçerli değildir" ibaresi çıktı...neolaki bu :44:

pentiden hiç kazanamadım ya benim adıma da kazanabilcek yok mu bilgilerimi versem....
35 günlük kızım da pek müsade etmiyor oynamama

hadi gözün aydın ozaman 2. hediyeni kazandın pek kazanamayan birine çıkması hoş olmuş valla çekilişi yapan arkadaşımızın amacıda buydu zaten paylaşa bilmek :))))))) artık bizede hediyenin resmini gösterirsin :)))))))))) herkez ne olduğunu merak ediyor :)))))))))
kızlar burdan egemenadil'le ödül değiştirmiştik..bana çift kişilik sinema bileti verdi, sinemaksimum dedi ama eşimle sinemaya gittiğimizde "bu işletmede geçerli değildir" ibaresi çıktı...neolaki bu :44:

canım biletin geçerli olduğu sinemalar var hersinemada geçerli değil istanbulda yaşıyorsan anadolu yakasında bostancı carrefourda avrupa yakasındada forum istanbulda geçerli bildiğim kadarı ile sana şifreyi veren arkadaş sölemedimi bende yedigünden kazanmıştım şifre ile birlikte geçerli olduğu salonlarıda yazıyorlar hatta salona telefon ettim kız hemen şifremi aldı biletimi kesti ben akşam gittim benim biletim vardı dedim hemen verdiler ayrı biyere koymuşlar öleydi bence bidaha gitmeden önce salonu ara biletini kestir öle git garanti olsun

pentiden hiç kazanamadım ya benim adıma da kazanabilcek yok mu bilgilerimi versem....
35 günlük kızım da pek müsade etmiyor oynamama

ay çocukla zor benim sıpada aynı bende pentiyi hiç yapamadım ama yapan arkadaşlar çok valla inşallah kazanırsın eğer becere bilsem mutlaka yardım ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…