Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım ben bu bahsettiğim arkadaşa da bulunduğum ili söyledim geçerli mi diye de bi kaç defa sordum ama buna rağmen böyle yaptıysa bişey de demiyorum artık

selam kızlar ancak gelebıldım

ahandada bak ben biliyom çıkmıcanı

kız sana ben çıkmışın kıymetimi bil daha ne istersin bire melun :))

Kazansam şaşardım zaten :))

aynı sozu bende her sonuc acıklanmasında soyluyorum canım yalnız degılsın:) baska bı bahara ınsallah

avonun kolisine benzemesinde koca kutudan minnacık bi far çıktı

kazanan arkadaşa tebrikleeer

kız yok:) oyle bırsey cokk buyuk hedıyelerde yok ama hedıye ıste anacım :) arkadas resımlesın ben merak edın dıye kolıdekılerı resımlemedım paketlı hallerı resımlı ama yanıı:)

3. yedeğim hiç şansım yok ama yine de adımı görmek güzel :)

asıl talıhlımız bılgılerını yolladım canım malesef baska sefere ınsallah Rabbım bana verırse bende sıze verırım

ayyyyy inanmıyorum bana çıkmış bana çok sevindirik oldum şimdi çoooooooooooooooooookk şansız olduğumu düşündüğüm bi anda bunu görmek çok ii geldi çok teşekkürler

güle güle kullanırsın ınsallah canım, bende su ana kadar sadece pentıden kazanabıldım1 tene corap vereceklermıs:) buna da şükür

daha önceki haftalarda vardı o hediyeler. bu hafta buydu zaten kazandım ben ruj,far falan :)))

oooooooo maşallahın var canım her yerden kazanıyorsun bı sıırrıı varsa :)

ne demek canım tesekkurlerın yerıne bır dua etsen yeter yarın kargoya teslım ederım ınsallah bır sorun cıkmazsa, ptt kargo ıle gonderıcem.

pentiden hiç kazanamadım ya benim adıma da kazanabilcek yok mu bilgilerimi versem....
35 günlük kızım da pek müsade etmiyor oynamama

canım ben pentıden 4 kez kazanndım hepsını yollarlarmı bılmem bırısınıde bır arkadas ben tutturamadım dedı onun bılgılerını yazdım sende bılgılerını mesaj olarak atarsan bana tekrar tutturursam senın bılgılerını verebılırım.

:) merakkk ıste ne gelırse basıma bundan gelıuyor :)
evet canım hedef buydu esım cektı talıhlıyı kısmet onaymıs demekkı
resımleyıp yollar umarım o yapmazsa ben yollarım bendede resmı var ama sıze gostermedım surprız hedıyee

ay çocukla zor benim sıpada aynı bende pentiyi hiç yapamadım ama yapan arkadaşlar çok valla inşallah kazanırsın eğer becere bilsem mutlaka yardım ederdim

eeymen ıcın yazdıgım senın ıcınde gecerlı canım 2. sıraya yazarım

bende çok merak ediyorum sağ salim gelsin de hemen resim eklerim :)

buyuk umitler beslemeyin canım sizde:) külçe altın yok mesela :)

2.yedekteyim, yedekde olsa adımı görmek güzel, kazanan arkadaşımıza hayırlı olsun.

evet canım buda bır sans hıc lıstede de olmamakta vardı

pentiyi bi türlü yapamadım peeh

eeymen için yazdıgım sızın ıcınde gecerlı 3. sıraya yazarım olursa :)

kızlar burdan egemenadil'le ödül değiştirmiştik..bana çift kişilik sinema bileti verdi, sinemaksimum dedi ama eşimle sinemaya gittiğimizde "bu işletmede geçerli değildir" ibaresi çıktı...neolaki bu :44:

yedigünden gelen kodlar yer saat film belirtilmemiş 31/12 hatta bir arkadaşa daaha verdim ona da sorucam problem yaşayıp yaşamadığını fakat jkasıtlı yaptığımı düşünmenize üzüldüm burger çekini bende sorunlu kullandım fakat 2. kez gittiğimde çözdüler ben sizin kodu kullandığım için diğer arkadaştan aldığım kodu size özel mesajla ilettim sorun çıktığına üzüldüm bu benim değil yedigünün hatası umarım diğer arkadaşta yaşamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…