Yeni yıla hediyenle "Merhaba" demek ister misin? O zaman hemen favori Vaseline'ni seç, birbirinden harika ödüllerden birini kazanma şansını yakala! https://www.facebook.com/vaseline/app_146626025380113
fb nedir kızlar
dünya gözden bana süper paket geldi oyuncak ayı usb anahtarlık çay kupası içinde küçük şekerlerden var kitap facebooktan kazanmıştım
tebrikler valla
kim kazandı ben geçmişi okudum da bulamadım . . . .senin böyle bir incelik yapıp hediye hazırlaman bile çok değerli bence:) hepimize tatlı bir heyecan oldu sayende:)
durun kızlar eccikde ben kazanıyım miillet diğer kampanyaları götürdü valla ama nıvea 35 tane pentiye yeni başladım 7 tane kapı verdim bütün sülaleye nıvea ve pentiden hediyelerim olacak
canım yanlıs anlasılmaya mahal verdıysem kusura bakma gercek adı buket ıdı nıckı buklecıkmıs aksam yazıldı burda herkes farketmıstır dıye afedersın.
buklecik nickli buket hanıma gıttı bktglsn arkadasımızın adının buket oldugundan bıle haberım yok canım. yanlıs anlasılmayı duzellttıgın ıcındesagol
güle güle eskit canım güzel bişi kazanmışın valla çok sevindim ya adına
bende yeni gördüm sayılır ondan bugün yazdım evet buklecik diye biri hiç yoktu buralarda(sen ismiyle söyledin diye buket yazdım bende direk) çekiliş için gelmiş demek son mesajları onu gösteriyor,
arkadaşlar da büyük ihitmal farkında olmuşlardır ama işine karışmak istemediler demekki
yelkenlikiz kap mı kazandın
ayy çok sevindim senin adına
ben kazanamamışım çok üzüldüm çok istiyordum kap, dua bile ettim olmamış
hadi güle güle kullan
eşim ve kendi adıma aynı anda katılmıştım ama kendi adım var sadece
ben ablam eniştem üçümüz ilk 2000 deyiz kazandık heralde:)
kızlar benim kupa cok kötü olmuştuu adım var ama inş göndermezlerr
al canım al Aşkolsun
çok istiyordum çünkü yeni kapandım ihtiyacım var diyeİnş başka kaplara
hımm bak sımdı uzuldumıhtıyacın varmıs ınsallah canım ınsallah. ben kapalı degılım ama kapalı olmadanda kullanılır heralde kullanılmazsada bakarız ıcabına
Eyüp sabri tıncerin cevabı ne kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?