Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yelkenlikiz kap mı kazandın
ayy çok sevindim senin adına
ben kazanamamışım çok üzüldüm çok istiyordum kap, dua bile ettim olmamış
hadi güle güle kullan

dünya gözden bana süper paket geldi oyuncak ayı usb anahtarlık çay kupası içinde küçük şekerlerden var kitap facebooktan kazanmıştım

canım yaaa nasıl bir paket geldi. Sen ne kazanmıştın ki önce? Bizim duyurusunda ; kupa kazanın yazıyordu. Bakalım gelecek mi ve ne gelecek ?

senin böyle bir incelik yapıp hediye hazırlaman bile çok değerli bence:) hepimize tatlı bir heyecan oldu sayende:)
kim kazandı ben geçmişi okudum da bulamadım . . . .

durun kızlar eccikde ben kazanıyım miillet diğer kampanyaları götürdü valla ama nıvea 35 tane pentiye yeni başladım 7 tane kapı verdim bütün sülaleye nıvea ve pentiden hediyelerim olacak

penti nerde ne veriyor ki ? Nivea yı yakalayamadım ben hiç yaaa. Off nasıl yaptınız kızlarrrr

ee hani burdan da kupa gelcekti? Gelen giden yok ..

Kendi paranı yap demişlerdi yaptık o da yok :))

önemli deil canım.bende sonradan farkettım iyi guzel gunlerde kullansın arkadasımız.

güle güle eskit canım güzel bişi kazanmışın valla çok sevindim ya adına

sağol cANIM bende cok sevındım. hep beraber kazanalım buralarda

canım yazdıgım gıbı bende cok eskı degılım o yuzden yenı yada eskı dıye bırsey soyleyebılecek kadAR eskı degılım arkadaslara ozellıkle yazdım ama uyarmadılarsa yapabılecgım bırsey yok kargoyu teslım ettım. neyse hakkında daha fazla konusmanın bı alemı yok hayrını gorsun buklecik ne dıyelım. vicdan insanın kendısıne kalmıs bırseydır ben elımden gelenı yaptım

yelkenlikiz kap mı kazandın
ayy çok sevindim senin adına
ben kazanamamışım çok üzüldüm çok istiyordum kap, dua bile ettim olmamış
hadi güle güle kullan

hee kız kap ben bılmıyordum kap ne :) baktım aaa kazanmısım sevındım sonra esarp sal falan gorunce kap ne kı dedım aklıma esarp altına baglanan seyler varya onlar geldı onunda adını tam buılmıyorum :) hedıye ederım dıye dusundum falan derken netten bı baktım trenckot gıbı bısıyler gordum Allah Allah dedım :) oyle oldu duaların kabul olsun canım ne dıyeyım azıcık sansından aldım herhall:)

eşim ve kendi adıma aynı anda katılmıştım ama kendi adım var sadece

ben ablam eniştem üçümüz ilk 2000 deyiz kazandık heralde:)

yuhhh diyrum başka da bişey demiyorum ... 2000 kişinin içine de giremedim yaa pes.. Tek bir üyelikle yapmıştım

kızlar herkese verecekler ve kargo ücretli olcak diye korkuyordunuz değilmiş bak adamlar elemeyi güzel yapmışlar.. Kargoyu da ücretli yapmazlar heralde..

Haydi güle güle kahveler için :=)

kickers cocuk ayakkabısı acıklanmıs ama ekleyemedım

Son düzenleme:
hee kız kap ben bılmıyordum kap ne :) baktım aaa kazanmısım sevındım sonra esarp sal falan gorunce kap ne kı dedım aklıma esarp altına baglanan seyler varya onlar geldı onunda adını tam buılmıyorum :) hedıye ederım dıye dusundum falan derken netten bı baktım trenckot gıbı bısıyler gordum Allah Allah dedım :) oyle oldu duaların kabul olsun canım ne dıyeyım azıcık sansından aldım herhall:)[/QUOTE]

al canım al Aşkolsun
çok istiyordum çünkü yeni kapandım ihtiyacım var diye İnş başka kaplara

kızlar benim kupa cok kötü olmuştuu adım var ama inş göndermezlerr

al canım al Aşkolsun
çok istiyordum çünkü yeni kapandım ihtiyacım var diye İnş başka kaplara

hımm bak sımdı uzuldum ıhtıyacın varmıs ınsallah canım ınsallah. ben kapalı degılım ama kapalı olmadanda kullanılır heralde kullanılmazsada bakarız ıcabına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…