üzülme sakın senin kazanmana cidden çok sevindim
kullanılır ya dizlerde ya herkes giyiyo trençkot gibi
ilk şık neydi o canım zar zor sitesinden buldum
kızlar bu arada çekiliş paketini kargoya verdim güle güle kullansın inşallah Buket arkadaşımız.
Yelkenlikızz.. Hediyelerini çok merak ettim yaa.. kazanan arkadaşı da kıskandım yahu biraz :83:
Bana özelden msj atValla söylemem ne olduğunu
Çatlıcam ayy
canım valla cekılıs yaptıgıma pısman olma kıvamına geldım :) bı halt yok kız bır ıkı parca bısıy merak etme bosuna
canım teşekkür ederim , hediyeyi çok merak ediyorum:) hemen resimler eklerim buraya
bende yeni gördüm sayılır ondan bugün yazdım evet buklecik diye biri hiç yoktu buralarda(sen ismiyle söyledin diye buket yazdım bende direk) çekiliş için gelmiş demek son mesajları onu gösteriyor,
arkadaşlar da büyük ihitmal farkında olmuşlardır ama işine karışmak istemediler demekki
AhahahYerim senii Pek de mütevazisinn
yeme benı yanaklarım kızarcak bak :)aman tamam bıttı gıttı ya yenı cekılıslere bakalım bız degılmı:) twwetlerden bısıy kazanamıyorum ya :) gecede uyumadım 01:00 dan berı netın basındayım yuh bana kızlarr:)
bekliyoruz canım merak eden arkadaslar var malum.
sayfanın gecmısını falan hıc okuyor musun acaba?
kendim ve eşim adına kupa için katılmıştım ikimizin adı da var.inş.güzel birşeydir.
kızlar bu arada bende twettera katıldım yarışmalar için fakat pek anlamıyorum.ben şimdi sürekli anasayfadanmı takip edicem herşeyi. nasıl olacak??birde diyelimki yarışmanın birinden kazandım mutlaka mesajmı gönderiyorlar yoksa benmi takip edicem kazanıp kazanmadığımı?mesaj kutusu olarak nereye bakıcam onuda bilmiyorum ayy çok cahilim bu konuda..
Ya valla bagımlılık yapıyo bu çekilişler yaa
canım özel mesajda da sölediğim gibi devamlı takip ediyorum ama bebeğimden dolayı yazamıyorum zaten takip etmesem çekilşten de haberim olmmazdı ama bazı arkadaşların aklında soru işareti oluşmuş açıkçası üzüldüm ben hediye için gelmedim bu topik eeğer bu şekilde itham edileceksem hediyeyi kabul etmeyeyim sana geri gelsin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?