Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu arada çekiliş paketini kargoya verdim güle güle kullansın inşallah Buket arkadaşımız.

selam bacılar makale yazma ugruna 90 sayfa geride kalmışım iyice uzaklaştım valla üzülüyorum dettol kampanya yapmıs onu gördüm facede haber veriim dedim hediye kazananlar güle güle kullansınnn

İşte sorumuz! Soruyu kendi FB sayfanızda paylaşıp, cevapları infoturkiye@warnerbros.com adresine göndermeyi unutmayın!

Cücelerin Bilbo’nun evi Çıkın Çıkmazı’na geldiklerinde yaptıkları ilk şey nedir?

a. Uyumak
b. Şarkı söylemek
c. Bütün yemekleri yemek
d. Kıyafetleri yıkamak

Katılım koşulları: HOBBİT:BEKLENMEDİK YOLCULUK FİLMİNİN T-SHIRT'LERİNDEN KAZANMA ŞANSI | Facebook

HOBBİT:BEKLENMEDİK YOLCULUK FİLMİNİN T-SHIRT'LERİNDEN KAZANMA ŞANSI
1.Warner Bros. Türkiye Facebook sayfasında yer alacak “Hobbit:Beklenmedik Yolculuk” yarışması 17 Aralık Pazartesi günü saat 13:30’da başlayıp 19 Aralık Çarsamba günü saat 19:00’da sona erecektir. Katılım durumuna bağlı olarak yarışma süresi Warner Bros. Türkiye tarafından uzatılabilir. Kazananlar Warner Bros. Türkiye Facebook sayfasında duyurulacaktır.

2. Soruyu doğru yanıtlayan 1. 10. 20.30. 40.... 100.kişi olmak üzere 10 ve 10’un katları toplam 11 kişi yarışmayı kaza...

ayyyyy inanmıyorum bana çıkmış bana çok sevindirik oldum şimdi çoooooooooooooooooookk şansız olduğumu düşündüğüm bi anda bunu görmek çok ii geldi çok teşekkürler

devamlı bu forumdayımdır ama buket nicli kişiyi hiç hatırlamıyorum burda pe atif değil sanırım,hediyesini iyi günlerde kullansın

tesekkur ederim canım

kazanan kişi buklecikmiş,buket sen değilsin canım..
kargo kime gitti peki yelkenlikız?..bukete mi yoksa buklecik e mi?

bak sen hediye verdin Allah da sana verdi.. insallah işine yarar bişeydir cnm

setrms kap yazıyordu canım hafıf mont gıbı bırsey sanırım
aynen dedıgın gıbı dıyorum canım bende veren el alan elden ustun oluyormus anladık yenıden. ben kullanamayacaksam kullanabılecek bırını bulurum mutlaka merak etme

devamlı bu forumdayımdır ama buket nicli kişiyi hiç hatırlamıyorum burda pe atif değil sanırım,hediyesini iyi günlerde kullansın

canım nıck buklecik çekilişi yaptıktan sonra ben fazla kalamadım burda ama mesaj yazmıstım bu konuda o zaman yrum yapsaydın masaya konuyu yatırabılırdık o zamana donersen mesajımı gorursun bende cok eskı degılım burda sızler daha ıyı bılırsınız bu konuyu yorumlayabılırsınız gıbı bısıy yazmıstım ama baktım kımse bırsey yazmamıs bende ıtırazı olan yok demekkı dıye gonderdım tabı takıp ettıgını yazmıs kendısıde cok aktıf degıl demekkı neyse hayrını gorsun yıne yaparız ınsallah bu sefer katılacaklara topıc olarak karar verırız

hadi maaşallah çok sevindim :)))))))) kaçıncı sıradaki sensin

son sıradayım :) darısı başınıza canlarım

selam bacılar makale yazma ugruna 90 sayfa geride kalmışım iyice uzaklaştım valla üzülüyorum dettol kampanya yapmıs onu gördüm facede haber veriim dedim hediye kazananlar güle güle kullansınnn

:O cok gerıde bırde cekılıs yaptık onuda kacırdın neyse :) tesekkur ederım

ben deilmişim canım başka buketmiş iyi gunlerde kullansın ins

canım yanlıs anlasılmaya mahal verdıysem kusura bakma gercek adı buket ıdı nıckı buklecıkmıs aksam yazıldı burda herkes farketmıstır dıye afedersın.

kazanan kişi buklecikmiş,buket sen değilsin canım..
kargo kime gitti peki yelkenlikız?..bukete mi yoksa buklecik e mi?

buklecik nickli buket hanıma gıttı bktglsn arkadasımızın adının buket oldugundan bıle haberım yok canım. yanlıs anlasılmayı duzellttıgın ıcınde sagol

güle güle eskit canım güzel bişi kazanmışın valla çok sevindim ya adına

bende yeni gördüm sayılır ondan bugün yazdım evet buklecik diye biri hiç yoktu buralarda(sen ismiyle söyledin diye buket yazdım bende direk) çekiliş için gelmiş demek son mesajları onu gösteriyor,
arkadaşlar da büyük ihitmal farkında olmuşlardır ama işine karışmak istemediler demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…