Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar tweterda bğlan diye bişi vardı karıştırıyodum oraya tıkladım modasetten 50 tl kışa merhaaba bonusu kazandınız diyo teeeeeee 27 kasımda bu neki

Arkadaşlar toyzshoptan kazanmışım, en çok kızıma birşey kazanmak istiyordum umudum yoktu ama olmuş. Yarışma duyurusunu yapan ve cevabını söylen arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum

teşekkür ederim rkadaşlar ilgilendiğiniz için

Egemenadil ben sana kasten yaptın git sinamayı yak yık demiyorum, yapcak bişey de yok...Benim takıldığım nokta sana bir kaç defa bulunduğum ili söyleyip burada geçerli mi diye sordum, keşke araştırıp ona göre bir cevap verseydin...Başkasından alıp bana veriyorsun dolandıkça dolanmış...neye artık olan oldu, kullanabilrsin sana verdiğim markafoni kodunu da...

Evrenin Askerleri : İntikam Günü 3D ÇİFT KİŞİLİK PNR 6E178F7B KODU AYRICA MARKAFONİ Koduda gönderdim iade ettim yani eğer yine bilet kazanırsam gönderirirm bu kod sadece bu film için geçerli

2013 nutella dikilkcekmiş ağaca
2013 isteğimizla olcak tabi
1 ocaktada etilere çağırıyorlar kahvltya

:) kız hangı etıler bu ank degıldır heralde hayat sıze guzel ıst lular:) 388. dılegı bagladım:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişe kazandım ama neee, ucabilirim suan , hatta ucuyommmmmmmmmmmm
https://www.***********************...05628181.36611.144486398967235&type=1&theater

:) haydı gozun aydın nedır kı alıxavıen mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…