çek takas s,tesine ulaşamyırum linki bilen varmı arkadaşlar
Rkeyu9tl
al canım
canım bi msj atıp sorsana boşa uğraşmaPenti 3tür kazandığım halde hiç bir şey çıkarmıyor, kazandınız demiyor.
pepsi alınca noluyoki biz hep alıyozkızlar trendyol'dan 100 tl lik alışveriş yapacağım, sitede gezerken pepsi şeysini gördüm ama elimde yok pepsi, butiğin de son 13 saati. kodu olan varsa yollayabilir mi? yarın bi pepsi alıp iade yapacağım kodunu
arkadaşlar siteyi bilen yok sanırım zaten bize cevap yazan olmaz neyse elinde morhipo çekiolan verebilirmi bari
çok teşekkürler canımmmyarın hemen yolluyorumm
hangilerinde oluyor kod?
kutu mu şişe mi
şişe ama büyük harf kullan sen onları
sordum penti'ye zahmet edip de cevap yazmadılar canım ya.
slm herkese
hediye kazanan herkesi tebrik ediyorum. benim de airwickim gelmiş bugün annem çocukları hasta eder bu hiç sağlıklı değil vs dedi. ben de yarın işyerine götürüp takacağım off yaaa o kadar uğraştım kazandım annemden veto yedimbir de kızkardeşimin adına gelecek o da yine işyerine gidecek
canım bebeklerle aynı odada kullanmak solunum yolları için sorun yaratabilir ama çocukların 2 yaş üstü ise bişi olmaz onlar zaten gelişimini tamamlamıştır sen annene bakma annelerin dedikleri yüzünden başıma gelmeyen kalmadı şu dünyada :):)
canım annen haklı çocuklara kokular allerji geliştiryor büyüklere bile sağlıklı değil tüm kokular özellikle oda spreyleri
kızlar modaset çeklerini verdim yazimde buraya msj lardan görüp isteyen arkadaşlar olursa haberleri olsun bakalım bu çeklerde gitti 2. gün sonra yumoşun çekleri gelecek ben yine kullanamyacam böle şans ne işe yarar yaaaaaaaaa adam gibi bişi niye çıkmıyo bana kullanmıcam çek çıkıyo yumoş paketi çıksaydıya :)))))))) kızıma bebiş çıksaydı bari bugün
kızlar bu alışveriş çekleri nasıl kazanılıyor yaaa , bir el atıverin bana nereden kazanılır ?, nasıl kazanılır ? ,püf noktası var mı?
yumoşun yarışmasından şuan kazanılıyor her hafta çekiliş yapılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?