Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar trendyol'dan 100 tl lik alışveriş yapacağım, sitede gezerken pepsi şeysini gördüm ama elimde yok pepsi, butiğin de son 13 saati. kodu olan varsa yollayabilir mi? yarın bi pepsi alıp iade yapacağım kodunu

Penti 3tür kazandığım halde hiç bir şey çıkarmıyor, kazandınız demiyor.
canım bi msj atıp sorsana boşa uğraşma
pepsi alınca noluyoki biz hep alıyoz
arkadaşlar siteyi bilen yok sanırım zaten bize cevap yazan olmaz neyse elinde morhipo çekiolan verebilirmi bari

ne sitesi bu

slm herkese

hediye kazanan herkesi tebrik ediyorum. benim de airwickim gelmiş bugün annem çocukları hasta eder bu hiç sağlıklı değil vs dedi. ben de yarın işyerine götürüp takacağım off yaaa o kadar uğraştım kazandım annemden veto yedim bir de kızkardeşimin adına gelecek o da yine işyerine gidecek

canım bebeklerle aynı odada kullanmak solunum yolları için sorun yaratabilir ama çocukların 2 yaş üstü ise bişi olmaz onlar zaten gelişimini tamamlamıştır sen annene bakma annelerin dedikleri yüzünden başıma gelmeyen kalmadı şu dünyada :):)

merhaba arkadaşlar
bende bir süredir takip ediyorum sizi ve sayenizde birkaç şey kazandım bugün kazandığım airwick geldi teşekkür ederim
bende arada bir paylaşımda bulunmaya çalışacağım

canım annen haklı çocuklara kokular allerji geliştiryor büyüklere bile sağlıklı değil tüm kokular özellikle oda spreyleri

canım annen haklı çocuklara kokular allerji geliştiryor büyüklere bile sağlıklı değil tüm kokular özellikle oda spreyleri

arkadaşalr morhipo çeki yok mu bende markafoni kodu var değişelim şimdi burada çek konuşmayın diye kızacaklar ama o siteyi hem bulamdım hemde kimse bakmıyor oraya

Son düzenleme:

ah canım bana verirsin hayrına üzülme

Kızlar bu alışveriş çekleri nasıl kazanılıyor yaaa , bir el atıverin bana nereden kazanılır ?, nasıl kazanılır ? ,püf noktası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…