Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar pentide 100. oldum yani 100'ün katlarındayım ama kimlik bilgileri istemedi ekran görüntüsünü kopyaladım ama??

25000in üstüne çıkamadım. Uğraşıyorum.kazananları gerçekten kutluyorum :)

yumoş için yeterli yetenek yok bende maalesef , deniyorum ama
kızlar bende ilk hafta öleydim 5 gün kafayı sıyırdım şimdi çocuk oyunu geliyo tabi kızım pc yi tam oyunun ortasında kapamazsa :))))))))
hoşgeldin canım
canım arkadaşına sölede bana çekilişi kazanırsam hediye yerine şeker hamurunun tarifini versin aylardır arıyom kimse vermiyo kızımın doğum gününde bu sene kendim yapmak istiyorum :)))))))))))

Bende bu niveadan alanlara şaşıyom yarabbim ilk gün 2 ürün aldım çok kolaydı sonra kabusum oldu keşke ilkgün sabaha kadar oynasaymışım

aynı şey bende de oldu şimdi napsak ki:26:

nilgün ben ekran görüntüsünü kopyaladım ve onlara durumu anlattım ve gönderdim sen ekran görüntüsü almadıysan da mesaj yaz sonuçta böyle bir problemin başkalarında da olduğu için ilgilenirler diye düşünüyorum

arkadaşlar pentide 100. oldum yani 100'ün katlarındayım ama kimlik bilgileri istemedi ekran görüntüsünü kopyaladım ama??

aynı şey bende de oldu şimdi napsak ki:26:

bende 3 sefer tekrar etti aynı durum. ekran görüntüsünü aldım, mesaj attım açıklamalarını istedim. kaç saat geçti henüz dönüş yapmadılar.

ya ne güzel maşallah:) ben de biraz kafa yorayım biraz o zaman yumoşa:)

ekran görüntüsü almadım canım ama mesaj yazdım bakalım ne cavap verecekler

kızzllarr twitter de gondol kazananları açıklamış orda ismim yok fakat facebook sayfasında twitter yarışması kazananlarının içinde adım vardı bende bilgilerimi gönderdim inşallah bi yanlışlık yoktur

maggy' nin sitesinde bulyon şenliği var anket dolduyorsunuz adresimize bulyon göndereceklermiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…