arkadaşlar pentide 100. oldum yani 100'ün katlarındayım ama kimlik bilgileri istemedi ekran görüntüsünü kopyaladım ama??
25000in üstüne çıkamadım. Uğraşıyorum.kazananları gerçekten kutluyorum :)
kızlar bende ilk hafta öleydim 5 gün kafayı sıyırdım şimdi çocuk oyunu geliyo tabi kızım pc yi tam oyunun ortasında kapamazsa :))))))))yumoş için yeterli yetenek yok bende maalesef , deniyorum ama
hoşgeldin canımkizlar foruma yeni üye oldum :), aşağıdaki site bir arkadaşımın yarın bir kampanya başlatacaklar, ben önceden size haber vereyim. önceden beğenmenizde fayda var :)
Love Made Sweets - Hediyelik Kurabiye | Facebook
yasemin.
Kızlar niveadan 3. deodarantım kazandım
aynı şey bende de oldu şimdi napsak ki:26:
arkadaşlar pentide 100. oldum yani 100'ün katlarındayım ama kimlik bilgileri istemedi ekran görüntüsünü kopyaladım ama??
aynı şey bende de oldu şimdi napsak ki:26:
Bende bu niveadan alanlara şaşıyom yarabbim ilk gün 2 ürün aldım çok kolaydı sonra kabusum oldu keşke ilkgün sabaha kadar oynasaymışım
benim krem,duş jeli,3 deodarant oldu
kızlar bende ilk hafta öleydim 5 gün kafayı sıyırdım şimdi çocuk oyunu geliyo tabi kızım pc yi tam oyunun ortasında kapamazsa :))))))))
hoşgeldin canım
canım arkadaşına sölede bana çekilişi kazanırsam hediye yerine şeker hamurunun tarifini versin aylardır arıyom kimse vermiyo kızımın doğum gününde bu sene kendim yapmak istiyorum :)))))))))))
ya ne güzel maşallah:) ben de biraz kafa yorayım biraz o zaman yumoşa:)
ya ne güzel maşallah:) ben de biraz kafa yorayım biraz o zaman yumoşa:)
nilgün ben ekran görüntüsünü kopyaladım ve onlara durumu anlattım ve gönderdim sen ekran görüntüsü almadıysan da mesaj yaz sonuçta böyle bir problemin başkalarında da olduğu için ilgilenirler diye düşünüyorum
ya arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz benim 5. ürün asla gelmiyor ne yaparsam yapayım gelmiyor
maggy' nin sitesinde bulyon şenliği var anket dolduyorsunuz adresimize bulyon göndereceklermiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?