Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aoktar hadi son günde biletide kaptın cnm tebrikler

saol canım. bugün şanslı gibiydim.
ama şu tencere kazadığım site banada pek güvenilir gelmedi. hediyeyi yılbaşından sonra yollayacaklarmış mesaj atmışlar.
bilmiyorum esmerist sanada mesaj geldimi bu şekilde

aynen banada öyle dediler banada güvenli gelmedi

attıkları twitlerda ziingaya hoşgeldiniz demiş.. yanlış hatırlamıyorsam burdan biri anlatmıştı dolandırıcıydı kredi kartından para vs. çekilmişti ya da çekilecekti.. bence bilgilerinizi yollamayın güvenilir gelmedi bana.. yine de sen bilirsin ayçacım..:26:

kesene bereket canım..ne çok şey göndermişsin..keşke hepsini 1 kişiye değilde hepimize dağıtıverseydin şaka bir yana azıcık kıskandım mı ne

aynen onları gördüm üye olmadım milletin yazdığını yazdım hep bi markafoniye üye oldum o kadar bende.
üey olunca ilk alışveriş yapınca diğer kişinin hesabına çek gidioya öyle brşey sanırım ama alışveriş yapmam o katıldığımla kkendi başka hesabım var

Son düzenleme:
ev adresini verdim :S

arkadaşımda vermiş adres ..verdığı lınklerden uye olmamış ama .. dolandırıcı bır sıteyse ıhbar etmek lazım ! bakalım gonderecekmı hediyelerı ? yılbaşından sonra göndereceği bılgısıne nereye gondermış arkadaşıma sorayım ona yazmışlarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…