6 tane kazandım ben de merak ediyorum
kızlarrrr markafoniyi aradım, bu twitterda medya eventi sordumm sizin bilginiz varmı diye onlarda yok dedilerr, bu tür şeylere inanmayın felan dedi, sonrada mail atmamı istediler twitter adreslerini bende attım, bakıp söliceklermiş, insanları kandırmaları çok kötü, yılbaşı üstü hayali ürün dağıtıyolarr
6 farklı hesap mı aynı hesaba 1 tane yolluyolarmış galiba
canım ya o kadar belli ki zaten yalan olduğu o kadar hediye nasıl dağıtılır koskoca firmalar bile dağıtmıyo
2 hesaptan canım ama burdan arkdaşlar sormuştu hatırlarsan verdikleri cevapta da dilediğiniz kadar dilek dileyebilir ve ödül kazanabilirsiniz demişti, ben mi yanlış anladım acaba:44: neyse yaa bir tane gönderseler de olur
aynen canım yaaa, cok kızıyorum böle şeyleree, sonuçta hediye veren yerler reklam için yapıyorlarr, bunların derdi sırf insan kandırmak
sen aldınmı cnm verdiği çekin alt limiti varmı
http://www.facebook.com/FilliBoya/app_209670602501941
sen aldınmı cnm verdiği çekin alt limiti varmı
http://www.facebook.com/FilliBoya/app_209670602501941
kızlar penti'den çorabım geldi...ıııııyyyy cırtlak bi yeşil göndermişler çok kötü rengineyse artık soğuk kış günlerinde pantolon altına giyeriz bu iğrenç renkleri bari bi faydası olsun
kızlar penti'den çorabım geldi...ıııııyyyy cırtlak bi yeşil göndermişler çok kötü rengineyse artık soğuk kış günlerinde pantolon altına giyeriz bu iğrenç renkleri bari bi faydası olsun
bir tane mi geldi cnm dediğin gibi pantolon içine giyersin benimkini merak ediyorum bende
heralde satılmayan ürünleri dağıttılar mavi,eflatun gelmiş diğer arkadaşlarada
superonline'dan hediyemo için 100 puan kazandım az önce yiihuuuonunla da markafoni için 50 tl hediye çeki aldım :)
selamlar kızçeler
güle güle kullanın iğrenç çoraplarınızıben biliyodum bi pislik yapacaklarını ben 7 defa kazanmıştım bir tanemi yolluyolarmış :26: resmen adilik yaww
benim cebi öğle saatlerinde bi numara aradı acaba kargo felanmıydı yaa bulamadı arıyorum arıyorum açılmıyoda
eğer öyleyse ne yapmam lazım kızlar yurtiçiyi arayıp sorsammı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?